Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most vagyok 12+3 hetes terhes....

Most vagyok 12+3 hetes terhes. A 2,8 mm tarkóredő rosszat jelent? Orrcsont látható.

Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 13:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jaj, egyem meg! Nálunk csak akkor küldtek volna el, ha olyan öreg lennél, mint én. :-( végül is ha elbeszélgetsz egy genetikussal, az még nem árthat. Nagyon biztosra akarnak menni vaaagy rá akarnak dumálni vmi tesztre. :-)
2017. márc. 22. 15:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Azonnal hívtam a dokimat, aki azt mondta, amit Ti is itt többen, hogy 3mm-ig normálisnak tekinthető, ez csak egy biztonsági zóna amibe én esek. De ott rám hozták a frászt és most idegeskedhetek még...Ezért is érdekelne, hogy nálatok milyen tapasztalat volt :)
2017. márc. 22. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Az az igazság egy mérés nem is mérés. Engem vmi szuperszónikus uh géppel vizsgált egy guru 40 percig. A tarkóredőt 3 különböző helyzetből is megmérte. Mindhárom oké volt, dea lényeg, hogy 0,4 mm is volt köztük. Szal at is simán lehet, hogy ha más nézné vagy máshonnan, 2,4 lenne és röhögnénk a markunkban. :-)
2017. márc. 22. 16:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Remélem semmi baj nem lesz, próbálok pozitív maradni, hiszen ennél rosszabb eredmények is születnek sajnos :(
2017. márc. 22. 16:28
 15/20 anonim ***** válasza:

Biztosra akarnak menni vagy rádumálni valami tesztre?!

Szerintem a szülőknek kell akarni biztosra menni!!! Nem a genetikus fogja nevelgetni a beteg gyereket, nem értem ezt az hozzáállást. (Ez nem a kérdezőnek szólt!)

Kérdező, nem feltétlenül rossz ez az érték, de szerintem nem is megnyugtató.

Csináltattál kombinált tesztet? (Ez még viszonylag olcsó.) Annak milyen lett az eredménye?

Én legalább ezt megcsináltatnám, megismételt ultrahanggal.

A genetikán sajnos az amniocentézist fogják javasolni, ebben szinte biztos vagyok.

2017. márc. 22. 18:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem volt kombinált tesztem, de erősen fontolgatom! Elkéstem vele már? Attól félek későn kapnék időpontot!
2017. márc. 22. 18:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem még időben vagy.
2017. márc. 22. 19:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem volt rádumálás, ha akartak volna rábeszéltek volna kombinált tesztre, közbe meg már időn túl voltunk, biztosra akarunk menni így választottuk az amnio-t 99%-os eredménnyel, bevállalva a komplikációt is.
2017. márc. 22. 19:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd a tesztet, még időben vagy, csak akkor telefonálj kb. azonnal! elvileg 14. héten kéne csináltatni, de nem tudom, hogy lehet-e később is.
2017. márc. 24. 09:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Megcsináltattad végül a kombinált tesztet? Nekünk kedden megvolt az amnio, most várjuk az eredményt.
2017. márc. 30. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!