Van itt olyan, akinek nagy tarkóredő érték (mondjuk 4 fölött) és törzsön is látható ödéma után a chorionboholy mintavétel negatív lett kromoszómarendellenességekre? Egészséges lett-e a babája, és ha nem, akkor milyen problémái vannak?
Szia, igaz, nekünk 4 alatt volt, 3,6 mm, volt mintavétel, egészséges kisfiam született. Arra viszont sajnos nem emlékszem, hogy törzsön található ödéma volt-e...
Teljesen jól fejlődött, ma már majdnem 4 éves, nincs semmi baja.
Majd a genetikai uh kiderul
Lehet barmilyen anatomiai problema is pl szivbetegseg agy elvaltozas keringesi zavar vese problema
A cvs eredménye közel 100%. Ha az negatív, nincs genetikai eltérés.
Nyugodj meg!
Nekem amniocentézis volt,3,2-es tarkoredo,rossz vérteszt(már nem tudom mi a neve) miatt,25 évesen 1:50-hez eséllyel volt down kor gyanus,és neki az orra is kis pisze volt(most is az).
Genetikai uh-n átnézték tetötöl talpig,ott nem találtak semmit,aztán amniocentézisen sem.
Egészségesen született,ma már 5 éves nagyfiu.
Én végig éreztem hogy nincs baj,a férjem sem nagyon hitte,de én éreztem hogy nincs baj,csak valamiért a számok nem mellettünk álltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!