Van kismama aki augusztusban fog szülni? Ti mikor pakoljátok be a kórházi csomagot? Babakelengye össze állitásának mikor álltok neki? Nektek miből áll a babakelengye?
Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 12:36
1/7 anonim válasza:
Jelen :) én julius elejére tervezem sose lehet tudni alapon....Én külföldön szülök,itt gyakorlatilag semmit nem kell vinni csak a személyes holmit plusz amiben a babát haza hozom,illetve ha bent saját ruhába szeretném öltöztetni akkor azokat.
2/7 anonim válasza:
Én 11re vagyok kiírva. Még nem vettem semmit. A kórházicsomagot 30hetesen akarom készen tudni tehát 28-29hetesen megveszem majd a dolgokat. A babacuccokat is a 30.hét után akarom megvenni. Kiságyat kapok, meg pár ruhát sogornőmtől. Amit vennem kell az babaruha, ruhapelus, cumisüveg(cumi de jó lenne ha nem kellene használni), pelus, popsitörlő, kiságyra rakható pelenkázódeszka, körömvágós készlet, fésű, babakocsi, takaró, ágyneműhuzat, meg babaápolási dolgok. Persze még nem írtam össze ezek azok amik most eszembe jutottak hirtelen.
3/7 anonim válasza:
Aug 5re vagyok kiirva. Verzesek miatt (melyen tapado lepeny) tobbszor jartam korhazban igy a sajat pakkom ossze van keszitve mindig, azt mar ki sem pakolom. 30.het korul osszerakom a babuci holmit is.
Babaszoba es babacuccok mar megvannak nert 2015ben mar voltam varandos csak Őt elvesztettuk a 35.heten. De neki akkor nar mindene megvolt es az lesz most a kistesoje. :(
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok: a mondandom vegere mosoly fejet akartam tenni nem szomorut! Igy :)
Babanak teszek be:
50es rovidujju body
56os rovidujju body
Vekony rugi
Textil pelenka
Cernasapka
Ujszulott cumi
5/7 anonim válasza:
Én még nem pakoltam, vettem semmit. A kórházi csomagot kb. másfél-két hónappal előtte berakom majd.
50-as ruhákkal biztos nem készülök, mert már most látszik, hogy nem lesz kicsi baba.
6/7 anonim válasza:
Mivel engem a kisfiam 2 hónappal előbb lepett meg, én már mindenem összepakoltam. Az ajtó mellett a bőröndöm. Babának semmit nem tettem be,itt a kórházban adnak mindent, csak mikor haza hozzuk kell a ruha az pedig szépen kivasalva vákum zacskózva vár a szekrényében, majd apa behozza mikor itt az ideje :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! ☺ én legszivesebben már most össze szednék mindent de nagyon korai lenne még
2017. márc. 23. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!