Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lessz a genetikain?

Mi lessz a genetikain?

Figyelt kérdés
A kombinált tesztem tökéletes lett , ( 1:10000) , az Afp 0,60 Mom . 19 hetesen a genetikai ultrahangon is minden rendben volt.De elküldtek tanácsadásra,mert alacsonyabb a mom-om.Volt már így valaki?Mi lett?
2010. máj. 11. 17:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja , a B hcg : 1,23 az is jó elvileg.Azt olvastam,ha ez az érték jó,meg az uh is,akkor nem kell más vizsgálat.
2010. máj. 11. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is minden értékem jó volt,csak az AFP nem,viszont nekem az magas lett!Már tudtam,hogy nincs baja a babámnak mégis elkellett mennünk nekünk is,azt mondták azért,mert ha az eredmény eltér kötelességük elküldeni!És ott is ugyanazt mondták,amit már tudtunk,hogy nincs baj!:)

Ne izgulj!

Boldog babavárást!

33 hetes kismama!

2010. máj. 11. 18:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem vettek magzatvizet tőled?Köszönöm a választ,megnyugtatott.:)Kellemes babavárást Neked is!:)
2010. máj. 11. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
A genetikai tanácsadáson általában csinálnak ultrahang vizsgálatot, majd egy elbeszélgetés következik egy orvossal, aki elmondja a véleményét. A magzatvízmintavételt, ha úgy látja, felajánlja, de nem kötelező elfogadnod.( 1% vetélési kockázattal jár)
2010. máj. 11. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem negatív lett az integrált teszt eredménye,amire azt mondták,hogy ha ezt megcsináltatom,nem kell szurkálni.Ma közölte velem a másik doki,hogy felesleges pénzkidobás volt,mindenképpen magzatvíz mintavétel:(
2010. máj. 12. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok!Bocsi a késői válaszért!

Nem,nem vettek magzatvízet,nem is ajánlották fel!Ahogy utánnam írták,volt 1 sima UH,aztán elbeszélgetés!Az UH-n viszont nagyon jól megvizsgálnak,és nagyon rendesek is!Az elbeszélgetésen meg csak elmondja,hogy mitől lehetett az eltérés!

2010. máj. 14. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!