Veletek történt már olyan, hogy azt hittétek, menstruációt jelző tüneteitek vannak, aztán kiderült, hogy kisbabát vártok?
Figyelt kérdés
Pl. néha alhasi görcsök jelentkeztek, érzékenyebbé válnak a mellek, gyengébbek és fáradékonyak vagytok, szédülés, stb.2017. márc. 19. 13:35
11/11 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy előző héten hétfőn kellett volna megjönnie, de mindig késni szokott. Az előző két hónapban pont egy hetet késett, így most is erre számítottam, hogy ma megjön. Megjött, eleinte pirosas színe volt, most meg már inkább barna. Első nap nem szokott erős lenni, de mostanra már alig van valami, szinte csak jelzésértékű. Meglátom, hogy holnapig mi lesz, ha nem erősödik, vagy megszűnik a "vérzés", veszek egy tesztet. (Eddig nem vettem, meg akartam várni, hogy ma mi lesz.)
2017. márc. 20. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!