Szandika2021 kérdése:
2016. nov 14-e óta szedtem Aktil duo gyógyszert, befolyásolhatja e a menstruációt? A menzeszemnek nov18-án kellett volna megjönnie és azóta sem jött, lehet baba a dologban?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk már. Gabriell Tesztet csináltam 23-án csináltam negatív lett. Félek megint tesztet csinálni, annyi csalódás ért már bennünket. Has szurka, érzékeny mell, mindjárt megjön érzés és bocsánat de ilyen test ápoló szerű folyás van!2016. nov. 25. 12:36
1/2 anonim válasza:
Az antibiotikumok gyakran késleltetik a peteérést, ezáltal késhet a menstruáció is, avagy baba van a dologban.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, talán korai lett volna a teszt?
2016. nov. 25. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!