MI befolyásolhatja a baba méretét, súlyát a terhesség alatt?
Mitől függ az hogy nagy baba lesz? Esteleg attól ha sokat eszem vagy több vitamint szedek?
Köszönöm a válaszokat!
szerintem is alkati kérdés
1. babó 3700g volt, a másodikat is erre saccolja a doki
Egyrészt genetika
Másrészt a méhlepény állapotától függ, minél meszesebb, annál kevesebb tápanyagot tud átvinni a kicsibe. (ezért is tiltják a dohányzást pl.)
És valamennyire összefügg a bevitt tápanyaggal is, több vitamin-nagyobb gyerek
Miért lenne roma a kinek 3 vagy több van. Nekünk is 3 van, nem vagyunk romák. Nem értem. De mindegy.
Kedves kérdező, bocs hogy az előzőt nem álltam meg szó néklül. Hogy neked is válaszoljak, szerintem is genetika és szerintem a kicsi neme is kicsit befolyásolja. Én 160, párom 175 cm kb, lányom 2800 gr és 47 cm volt 38+3 (+10 kg egyébként) hétre. Az ikreim nem várták ki, 35+5 hétre(+13 kg) születtek,2 és 2,5 kg-mal, 44 és 46 cm-rel, szóval ők nagyobbak lettek volna, vagyis az egyik biztosan, ha még 3 hetet bent maradnak, mint a csajszim.
Ja és még lehet hogy bevállalunk egyet. :-) Hogy szaporodjon a magyar nemzet is, az meg hogy miből tartjuk el, legyen a mi dolgunk!!!! Mégegyszer bocsi kérdező!
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Szerintem is nagyon jó a nagy család, ha megteheti az ember, hát tegye...
Nem csak romáknak van több gyerekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!