Az ukko tea késlelteti a menstruációt, vagy terhes vagyok?
Sziasztok
Szerdán lesz egy hete,hogy késik a menstruációm.nekem általában elsö nap mikor megjön görcsöl a hasam ,vagy előtte egy nappal ,,a mellem is szokott előtte fájni ,de viszont most már egy hete görcsölök és a mellem is fáj,,egyenlőre nem tudom mitől
Van egy tea amit iszok 2 hete a neve ukko fogyást segítő tea ,,nem e lehet,hogy esetleg az késlelteti?
Mondjuk szerintem attól nem kellene egy hete görcsölnöm meg fájnom
??? Minek vársz szerdáig? 1 hét késés nem elég neked?
Kérdés,hogy védekezés nélkül szexelsz-e? Mert,ha igen,én nem kenném a teára...
Az ilyen-olyan teák simán okozhatnak hormonzavart. Én a helyedben sürgősen abbahagynám az ivását, mert többet árt, mint használ. Tudod, ha használna, akkor nem lenne már kövér ember, mert ha ilyen egyszerűen le lehetne fogyni - egy teától -, akkor mindenki azt inná, és szép karcsú lenne.
Viszont ha már ezt-azt tönkretett a szervezetedben, az nem fog elmúlni attól, ha már nem iszod.
Ettől függetlenül csinálj egy tesztet, de ha meg terhes vagy, azért kell abbahagyni a teát.
Egy baj van ,lehet hibáztam
Nem tartottam elég ideig a tesztet a vizeletben
Kb 2 másodperc lehetett
Lehet ezzel elrontottam?
Prédacty early t használtam 😉😫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!