Menjek másik dokihoz? Mit csinálják?
Figyelt kérdés
5 hetes km vagyok,ma voltam Uh-n az sztk-ban.Petezsák látszik,benne crl.szívhang még nem volt.A doki 4 hét múlva rendelt vissza.Addigra 9 hetes leszek,de addig meghalok az idegességtől,hogy minden oké-e odabent.-(2010. máj. 11. 14:29
1/4 anonim válasza:
Ne menj emiatt máshoz. Baromi nehéz türelmesnek lenni, de felesleges ilyen korán sok uh. Én pár naponta csináltam egy tesztet a 9 hetes uh-ig, az kicsit megnyugtatott mindig.
2/4 anonim válasza:
szerintem 7-8 hetesen érdemes megnézni, én is kb 4-5 hetesen mentem , engem hazaküldött, meg se nézte, mert azt mondta, h nem akar riogatni egy üresnek látszó petezsákkal, két hét múlva visszamentem és ott volt az én gyönyörű 6 mm-es kisfiam....:)....szerintem 2 hét múlva menj el egy másikhoz
3/4 anonim válasza:
Nekem 7 hetesen látszott először a baba, akkor volt már szívhang is. De nekem petezsák csak 6 hetesen volt, úgyhogy egy hét alatt rengeteg minden fejlődik, én biztos elmennék egy hét múlva is! Mondjuk engem külön kérés nélkül hetente visszarendeltek addig, amíg biztosat nem tudtak végre mondani...
Úgyhogy szerintem menjél máshoz, vagy egy magánrendelőbe.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. A férjem nézett uh-on, 9hetesen, nem véletlenül nem akart előbb, nézegethetett volna hetente, de igazából 12. hétig olyan sok minden történhet. 9 hetesen legalább több minden látszik már.
Ha bízol az orvosodban, szerintem felesleges máshoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!