Most teszteltem pozitivat. Egyenlore nem fogom fel. Mikor fogom felfogni, erezni? Teszteljek ujat? Most mit csinaljak? Dokihoz idopontot kerni hetfon tudok majd, es ki tudja, mikorra kerulok be.
Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 11:26
1/8 anonim válasza:
Az elején én sem fogtam fel. Kb olyan 16 hetes koromig. De mikor már elkezd nöni a pocak meg mikor már érzed a mozgását akkor már biztos tudatosulni fog benned is.
25 hetes kismama
2/8 anonim válasza:
Én 33 hetes vagyok,és ma vásároltam be a picinek,és még mindig nem fogtam fel,hogy mit keresek én a babaruhák között.Még mindig hihetetlen a számomra!Sok boldogságot!
3/8 anonim válasza:
Szia. Én még mindig nem hiszem el, pedig már betöltöttem a 33-ik hetet. Szerintem akkor fog tudatosulni hogy anya leszek, amikor már a kezemben tartom. Hiába érzem, hogy mocorog, hiába nőtt a pocakom, valahogy még nem fogtam fel, hogy onnan ki is fog jönni. Gratulálok a pozitív teszthez, minden jót!
4/8 anonim válasza:
Mond meg a dokinak, hogy babát vársz, biztosan sikerül így hamarabb bekerülni hozzá. Amúgy az első tesz elvégzése után 2 héttel érdemes elmenni, mert akkor már nem csak a petezsákot láthatod, hanem a szívdobogását is.
Én 12 hetes vagyok, de még nem fogtam fel, hogy babám lesz, majd talán ha már elkezd nőni a pocakom, és érzem is őt.
5/8 anonim válasza:
Én is teszteltem a héten +at is és nem fogom fel... majd ha a doki azt mondja.
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!
6/8 anonim válasza:
gratu :D mit csinalj? mutasd meg a pozitiv tesztet a párodnak :D
7/8 A kérdező kommentje:
Megmutattam neki is. Ő még aludt reggel mikor teszteltem, de felébresztettem.
:-)
2008. okt. 11. 20:48
8/8 anonim válasza:
Szia! Én a 27. hétben vagyok de még mindíg elcsodálkozom azon, hogy ez tényleg velem történik? tényleg kisbabánk lesz? majd jön a szokásos pánik: milyen anya leszek? milyen lesz a szülés? milyen lesz a baba? szóval hol repesek a boldogságtól, hol hülyére aggódom magam:))Igazából először akkor kezdtem elhinni, hogy tényleg beköltözött a pocaklakó, amikor a 12 hetes uh-on megláttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!