Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20-hetes vagyok! Szerintem...

20-hetes vagyok! Szerintem hüvelygombám van. Mit csináljak? , Dokihoz csak március elején megyek.

Figyelt kérdés
Ilyen túros szerü sárgás-zöldes folyás.Mit lehet rá kapni a gyogyszertárba?
2009. febr. 2. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez bizony az! :( Canestent tudom, hogy lehet terhesen, de biztos tud ajánlani a patikus. Én a helyedben nem várnék márciusig, mert a felszálló fertőzések nagy galibát tudnak okozni.
2009. febr. 2. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb ha bejelentkezel előbb az orvosodhoz, mert én biztos nem kockáztatnék a helyedben!
2009. febr. 2. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Menj el előbb orvoshoz! Sajnos a hüvelyi fertőzéssel nem szabad viccelni! Ki kell kezelni, és orvos tudja megállapítani, hogy mit kell rá szedni, vagy hogy egyáltalán az e. De ahogy írod, szerintem is az. Ha a saját dokidhoz nem tudsz menni, akkor menj a kórházba. Most mondhatnám a canesten kúpot is, de az is lehet, hogy antibiotikumos kezelésre is szükség van. Nekem amikor húgyúti fertőzésem volt, akkor azt írtak fel.
2009. febr. 2. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Dr. Czeizel Endre mondta az egyik műsorában, hogy Canesten hüvelykúpot nyugodtan lehet használni terhesség alatt is (de csakis applikátor nélkül, tehát csak ujjal szabad felhelyezni!), sőt ő ki is hangsúlyozta, hogy sokkal inkább kezelni kell a problémát, mint nem használni semmit, mert azzal többet ártunk a babának. De emelett legfőképpen azt tanácsolnám, hogy menj el dokihoz, gondolom nem kötelező mindenáron várni márciusig, pláne, ha gond van...
2009. febr. 2. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pont a mult héten mentem a dokimhoz ugyan ilyen panaszokkal. Azt mondta hú-ha jó hogy jött. Kliont írt fel és vmi nem tom már milyen kúpot. A kliont a páromnak is szednie kellett hogy nehogy visszafertőzzön. Nem fog magátol elmúlni és a neten írtak csunya dolgokat róla. Keresd csak meg a dokidat a lehető leghamarabb mert ha netán vmi oknál fogva icit is nyitott lenne a méhszájad a fertőzés bekerülhet,arról nem is beszélve hogy sima szülésnél a babára nézve ezek a fertőzések elég veszélyesek.Tudom hogy csak 20 hetes vagy de tudd le minél előbb. Azt meg nem is említem hogy ez milyen kellemetlen mértéket tud ölteni ha halogatod. tényleg ne rizikózz:D
2009. febr. 2. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Mivel kismamák vagyunk, így csak javasolhatjuk, hogy mit használj! De mindenféleképpen egy dokinak kell látnia, mert ő döntheti el, hogy pontosan milyen kezelés szükséges! Én nem várnék márciusig! Ha magánhoz jársz, hívd fel! Ha nem vagy nem tud fogadni, akkor kórház (SZTK). Minden jót!

23 hetes kismami

2009. febr. 2. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél betadin kenőcsöt,és kúpot is ,ez régebben vény köteles volt,de most már recept nélkül lehet kapni.Nekem ezek így együtt használtak,a canesten viszont nem.Nyugodtan használhatod,én megkérdeztem a doktornőmet mikor kellet .
2009. febr. 3. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!