20-hetes vagyok! Szerintem hüvelygombám van. Mit csináljak? , Dokihoz csak március elején megyek.
Figyelt kérdés
Ilyen túros szerü sárgás-zöldes folyás.Mit lehet rá kapni a gyogyszertárba?2009. febr. 2. 20:20
1/7 anonim válasza:
Ez bizony az! :( Canestent tudom, hogy lehet terhesen, de biztos tud ajánlani a patikus. Én a helyedben nem várnék márciusig, mert a felszálló fertőzések nagy galibát tudnak okozni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb ha bejelentkezel előbb az orvosodhoz, mert én biztos nem kockáztatnék a helyedben!
3/7 anonim válasza:
Menj el előbb orvoshoz! Sajnos a hüvelyi fertőzéssel nem szabad viccelni! Ki kell kezelni, és orvos tudja megállapítani, hogy mit kell rá szedni, vagy hogy egyáltalán az e. De ahogy írod, szerintem is az. Ha a saját dokidhoz nem tudsz menni, akkor menj a kórházba. Most mondhatnám a canesten kúpot is, de az is lehet, hogy antibiotikumos kezelésre is szükség van. Nekem amikor húgyúti fertőzésem volt, akkor azt írtak fel.
4/7 anonim válasza:
Dr. Czeizel Endre mondta az egyik műsorában, hogy Canesten hüvelykúpot nyugodtan lehet használni terhesség alatt is (de csakis applikátor nélkül, tehát csak ujjal szabad felhelyezni!), sőt ő ki is hangsúlyozta, hogy sokkal inkább kezelni kell a problémát, mint nem használni semmit, mert azzal többet ártunk a babának. De emelett legfőképpen azt tanácsolnám, hogy menj el dokihoz, gondolom nem kötelező mindenáron várni márciusig, pláne, ha gond van...
5/7 anonim válasza:
Én pont a mult héten mentem a dokimhoz ugyan ilyen panaszokkal. Azt mondta hú-ha jó hogy jött. Kliont írt fel és vmi nem tom már milyen kúpot. A kliont a páromnak is szednie kellett hogy nehogy visszafertőzzön. Nem fog magátol elmúlni és a neten írtak csunya dolgokat róla. Keresd csak meg a dokidat a lehető leghamarabb mert ha netán vmi oknál fogva icit is nyitott lenne a méhszájad a fertőzés bekerülhet,arról nem is beszélve hogy sima szülésnél a babára nézve ezek a fertőzések elég veszélyesek.Tudom hogy csak 20 hetes vagy de tudd le minél előbb. Azt meg nem is említem hogy ez milyen kellemetlen mértéket tud ölteni ha halogatod. tényleg ne rizikózz:D
6/7 anonim válasza:
Mivel kismamák vagyunk, így csak javasolhatjuk, hogy mit használj! De mindenféleképpen egy dokinak kell látnia, mert ő döntheti el, hogy pontosan milyen kezelés szükséges! Én nem várnék márciusig! Ha magánhoz jársz, hívd fel! Ha nem vagy nem tud fogadni, akkor kórház (SZTK). Minden jót!
23 hetes kismami
7/7 anonim válasza:
Vegyél betadin kenőcsöt,és kúpot is ,ez régebben vény köteles volt,de most már recept nélkül lehet kapni.Nekem ezek így együtt használtak,a canesten viszont nem.Nyugodtan használhatod,én megkérdeztem a doktornőmet mikor kellet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!