16+3 terhes vagyok. A hasamról még senki sem mondaná meg hogy terhes vagyok, minden eddig ruhám jó rám. Mással is volt már így? Mikor kezd el nőni jobban?
14:08
15 hetesen éreztem a lányomat is, meg most az ikreket is.
Első vagyok, ez nem függ össze. 14 hetesen, de utána két hétig nem, és csak akkor lettem benne biztos, hogy már az előző is az volt. :o)
A második babámmal már a 12. héttől, de úgy tudom, ez a placenta elhelyezkedésétől is függ.
Továbbá nekem rengeteg bélproblémám volt korábban, így elég jól el tudtam különíteni a bélmozgásoktól. (Na ezt nem kívánom senkinek... )
Ket fiam van, d egyik terhesseg alatt sem nott koran es nagyra a pocakom. Az elsovel sokat hiztam, a 2. babaval keveset, vegig vekony voltam. Magas vagyok, talan emiatt jobban elfertek ben a gyerekek, mert a csjipom sem szeles.
A 2. babaval 14 hetes uh-ra. miniszoknyaban es egy simulos topbn mentem a nagyobbik fiamat babakocsiban toltam (meg o csak 9 honapos volt). Mellettem ult egy 12 hetes kismama, vegig az elozo terhessegemrol kerdezgetett, a babakocsikol. Eszebe sem jutott, hogy en is uh-ra jottem. Amikor kivagtattunk az uh fotoval (en kerultem eloszor sorra), csak akkor mert rakerdezni, hogy tenyleg babas vagyok-e es majdnem dobott egy hatast, amikor mondtam, hogy igen es hogy mennyi idos.
En mondjuk egyaltalan nem bantam, vegig tudtam csinosan oltozkodni es fitt, mozgekony maradtam. Az sem volt utolso szempont, hogy szules utan a 3. napon megvizsglt a dokim, akkor mar utcai ruhaban voltam, mert indultunk haza es csodalkozva mondta, hogyha nem o szulesztett volna, akkor nem hinne el, hogy valoban szultem, mert szinte semmi hasam nem maradt (csak a bor volt meg kinyulva, de az ruhaban nem latszott), illetve mozgasom sem eppen frissen szulore emlekeztette.
Viszont utaltam, amikor meg 38 hetes terhesen is azt kerdezte egy idegen leanyzo, hogy mennyi van meg hatra, 2-3 honap, vagy tobb, illetve vegig mindenki pici babat josolgatott.
Egyik babam sem lett pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!