Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Azt hiszem terhes...

Segítség! Azt hiszem terhes vagyok😵 (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok. 14 éves vagyok és tudom korai de lefeküdtem a barátommal. Megszakitassal védekeztünk de nem sikerült időben kiszednie így egy kicsi belém ment. 3 hete és 1napja késik, múlt reggel és ma is hányingerem volt picit. Segítsetek! Mit tegyek? Nem merem elmondani a szüleimnek, még a barátom sem tudja

2017. márc. 18. 09:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Igen
2017. márc. 19. 08:32
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, negatív! Keress fel egy nőgyógyászati tiniambulanciát, nem tudom merre laksz, az 1-es női klinikán van, ott tudnak tanácsot adni védekezés ügyben, vond be édesanyádat is. Bár a legjobb az lenne, ha még nem mennél bele jobban a szexuális életbe... Fiatal vagy, most szerencséd volt (a JóIsten adott egy lehetőséget a könnyebbik útra), de aki aktív szexuális életet él, védekezés mellett is várandós lehet. (Ezért jegelném ezt a témát.) A megszakítás nem védekezés, óvszer vagy no szex...
2017. márc. 19. 08:37
 23/24 anonim ***** válasza:
A Megszakításos Szex Nem Védekezés. És nem is szedte ki időben ráadásul 3 hete késik. Valószínűleg Terhes vagy. Csinálj egy Terhességi tesztet!!!
2017. márc. 20. 07:47
 24/24 anonim ***** válasza:
53%
Eszem megall. 5 kanyom van de egyik sem elt nemi eletet 14 evesen. A most 14 eves lanyom tanul . Van neki mit. 3 nyelvet bevallalt. Meg az x box előtt ul a hugaval. Neked is ezt tudnám ajanlani. Anyuddal miert nem beszelsz ezekrol? Illene.....tanulj....ne sexelj....raersz...ha meg annyira viszket...vakargasd magadnak...abbol nem lesz gyerek. Amugy meg tudni illene hogy ennyi idosen meg akar honapokra is kimaradhat...dehat azert tanulni kellene hogy ilyen infok meglegyenek....szegyen a mai fiatalsag.....
2017. márc. 20. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!