Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Azt hiszem terhes...

Segítség! Azt hiszem terhes vagyok😵 (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok. 14 éves vagyok és tudom korai de lefeküdtem a barátommal. Megszakitassal védekeztünk de nem sikerült időben kiszednie így egy kicsi belém ment. 3 hete és 1napja késik, múlt reggel és ma is hányingerem volt picit. Segítsetek! Mit tegyek? Nem merem elmondani a szüleimnek, még a barátom sem tudja

2017. márc. 18. 09:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%

Pedig el kell mondanod a szüleidnek, mert egyedül semmit nem fogsz tudni intézni, kiskorú vagy.

Gondolom, nem akarod megszülni, akkor viszont sietned kell, már 7 hetes terhes vagy, ha az vagy egyáltalán.

Legelső dolog, amit felnőtt nélkül is meg tudsz csinálni, hogy veszel egy terhességi tesztet. Nem kell gyógyszertárban kérni, van a rossmannban, dmben is. Rápisilsz, és meglatod, ha két csík, azonnal mész anyukádhoz. Nekem is van ekkora lányom, és annak jobban örülnék, ha szólna időben. Ezt most fel kell vallalnod, ha már szexhez elég idős voltál szerinted.

Ha egy csík, akkor egy életre megjegyzed, hogy csupasz farkat csak akkor engedsz berakni, ha gyereket akarsz.

2017. márc. 18. 09:30
 2/24 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy az vagy. Ha veszel tesztet ra pisilsz ket csik anuydnak szolj ha jol tudom 16 vagy 18 alatt meg a 14.hetig elvegzik a mutetet.
2017. márc. 18. 09:58
 3/24 anonim ***** válasza:
78%

Nem szedte ki idoben...Kamu szerintem, legalabbis remelem.

Ha megsem, akkor a kefelgetest hanyagold meg 4-5 evig... Tanulj inkabb, abbol nem lehet baj.

2017. márc. 18. 10:17
 4/24 anonim ***** válasza:
74%
14 évesen bőven lehetmég abortuszod asszem 12. Hét után is! Ne félj elmondani, inkáb most egy kétpofon mint később egy hatalmas pofon az élettől!
2017. márc. 18. 10:19
 5/24 anonim ***** válasza:
93%

Hétvégén sok az unatkozó gyerek! Remèlem kamu!!!!

De ha nem, akkor kénytelen leszel elmondani anyukádnak. Előtem már leírták többen is, hogy mit csinálj.

14évesen minek szexelsz??? Először tájékozódj a védekezési módszerekről (a megszakítás továbbra sem az, főleg nem egy gyereknek) és majd 3-4 év múlva térj vissza erre a témára. Ha azt gondolod, hogy a szexhez elég felnőtt vagy, akkor legyél felnőtt akkor is amikor anyukád elé kell állnod!

Eszem megáll...!!!

2017. márc. 18. 10:44
 6/24 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon remélem, hogy kamu a kérdés :(

Tesztelj minél hamarabb. Beszélj anyukáddal, és döntsétek el, mi legyen.

2017. márc. 18. 10:57
 7/24 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet. Ha pozitív,azonnal mondd el anyukádnak.
2017. márc. 18. 11:24
 8/24 anonim ***** válasza:
72%
A lányom 14 lesz...anyukádat nem irigylem,tuti hogy nem erre nevelt!!!Lehetsz terhes és meg is érdemled ha ennyire hülye vagy!Játszod itt a nagylányt de a szüleiddel nem mersz leülni beszélni,nagy taps neked kiscsillag!De én is csak remélem hogy a reakciók érdekelnek inkább és szó nincs arrol amit fent írtál!!!
2017. márc. 18. 12:58
 9/24 anonim ***** válasza:
Az első dolog, hogy tesztelsz.
2017. márc. 18. 13:25
 10/24 anonim ***** válasza:
79%

Szóval nem védekeztetek.

Először vegyél tesztet

másodszor mond el anyukádnak, a neked kijáró buksisimiért.

2017. márc. 18. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!