Segítség! Azt hiszem terhes vagyok😵 (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok. 14 éves vagyok és tudom korai de lefeküdtem a barátommal. Megszakitassal védekeztünk de nem sikerült időben kiszednie így egy kicsi belém ment. 3 hete és 1napja késik, múlt reggel és ma is hányingerem volt picit. Segítsetek! Mit tegyek? Nem merem elmondani a szüleimnek, még a barátom sem tudja2017. márc. 18. 09:20
11/24 anonim válasza:
De első körben nyugodj meg, az, hogy 1 napot késik, nem jelent semmit. Nekem 14 évesen még elég összevissza jött meg, és mikor elvesztettem a szüzességem, akkor is késett pár napot, pedig addigra már rendszeres volt.
12/24 anonim válasza:
11-es! Fuss neki újra, 3 hete késik neki...
13/24 anonim válasza:
13-te normális vagy? komolyan arra buzdítod, hogy egyedül végezzen magán magzatelhajtást? és ha valamilyen kárt okoz magában?
Inkább szólj anyádnak! ha van eszed szexelni 14 évesen, akkor válald a felelősséget is érte
14/24 anonim válasza:
A 13-as egy idiota. Bemutatkozott itt mar parszor.
15/24 anonim válasza:
13as, és azt ugye tudod hogy ebbe nagyon könnyen bele is halhat? Ennyi ésszel...
16/24 anonim válasza:
11-es vagyok, bocsánat, úgy értelmeztem, hogy 3 hete történt a dolog és 1 napja késik. Még akkor is benne van, hogy csak kimarad egy mentruáció, de így azért már valóban rosszabbul néz ki a helyzet...
18/24 anonim válasza:
Azért ne nagyon biztassátok várakozásra, meg hogy a 14. hétig elvégzik az abortuszt 14 évesen. Lehet, de minden nappal nagyobb a kockázat és a szövődmény veszélye.
Bizonyos idő után pedig nem altatásos műtét van, hanem meg kell szülni a babát. Ami pont olyan, mint egy "rendes" szülés, pont annyira fáj, és pont annyi ideig tart, akkor is, ha a baba csak pár centi.
Szóval kedves kérdező, ha tényleg baj van, mindenképp el kell mondani anyukádnak AZONNAL, mert innetől csak még nagyobb baj lesz.
19/24 A kérdező kommentje:
Megjött!! Gondolom a stressz miatt késett,ezek szerint terhes nem vagyok,de azért holnap tesztelek. Igen,a leckét megtanultam. Többet nem leszek ilyen felelőtlen
2017. márc. 18. 21:22
20/24 A kérdező kommentje:
Most teszteltem, egy csík van! Az ugye negatív?
2017. márc. 19. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!