Mesike91 kérdése:
2-3 hete körülbelül reggelente hányingerem van, szédülök Mi lehet ezeknek a rosszulléteknek az okai?
Figyelt kérdés
2017. márc. 17. 16:38
1/8 anonim válasza:
Ha terhesség, akkor már réges rég kimutatja a teszt.
2/8 anonim válasza:
tesztelj, és megtudod. vagy ha negatív, legalább kizárhatod ezt az opciót.
3/8 anonim válasza:
Ha nem jott meg 2-3 hete, akkor terhesseg.
Amugy kimerulrseg, stressz, hormongond, vitaminhiany, tavaszi energiaszint leeses, stb.
Tesztelj, ha negativ akkor vervetel, hogy mitol lehet.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszokat!!! Holnap elmegyek a Patikába és veszek tesztet és megcsinálom és írok hogy mi újság.
2017. márc. 17. 19:03
5/8 A kérdező kommentje:
Meg csináltam a tesztet!!!! Kisbabánk lesz ugyanis két csíkot mutatott a teszt!!!! Jó kis névnapi meglepi lesz szerintem a páromnak ha hazajön!!!
2017. márc. 18. 10:52
6/8 anonim válasza:
Gratulálok!! :) boldog babavárást!
8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt voltam dokinál és megerősítette amit a teszt mutatott!!! Pénteken megyünk el Galyatetőre és elmondom neki. Múlt szombaton volt a Névnapja most Pénteken meg a születésnapja. És elmondom neki a jó hírt.
2017. márc. 22. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!