Mit tennétek a helyemben? Megtartanátok a babát?
én megtartanám, akár egyedül is. több okból is.
1. te akarod a babát. ha elveteted, évekig tartó lelki károsodást okozol magadnak. sajnos sok ilyen nőt ismerek, borzasztó látni, ahogy szenbednek, nem tudják visszacsinálni ezt a tettet, évekig ostorozzák magukat.
2. egy pasi sem ér annyit, hogy a gyerekem életét áldozzam fel miatta, nem egy gyerek nő fel apa nélkül, és semmi bajuk nincs. oké, hogy nem ez a tökéletes, de ha így alakul, még mindig nem tragédia, főleg nem a mai világban.
3. Sok pasi meggondolja magát, amint szembesül a ténnyel, hogy a baba így is úgy is marad. A férfiak azért dobálóznak olyan könnyen az abortusszal, mert ők csak akkor érzik, hogy apává váltak, amikor már a kezükben fogják a picit. de mi, nők már terhesen kötődünk a kisbabánkhoz, hisz bennünk növekedik egy kis élet :) a terhesség nem csak fizikai, hanem lelki folyamat is
4. ha egyedül is maradnál a gyerekkel, később is találhatsz párt, nem az az apuka, aki megcsinálta, hanem az, aki neveli. Barátnőm 2 éves gyerekkel találta meg az "igazit", olyan remek ember a mostani vőlegénye, hogy álmodni sem mernek sokan ilyen férfiról. és a kicsit is mindennél jobban imádja, úgy tekint rá, mint a sajátjára.
Biztos, hogy megtartanám.
28 év, ideális. Anyagilag meg tudod oldani. Akarod a babát. Abortusznak eü kockázata van. Tudod, hogy kicsinálna lelkileg, egész életedben nyomasztana, akkor is amikor a kedves párod után már porzik az út...
Mellesleg vannak gyerekeim és tudom, hogy egyetlen pasi sem ad olyan boldogságot, mint amilyet a gyerek.
Ha a párod maradni akar, maradjon, ha menni akar menjen, de a gyerek maradjon!
Amúgy meg ahogy azt írtad, hogy úgy védekeztetek ahogy eddig, abból nekem olyan ,,megszakításos" érzésem van, amiben igen nagy a terhesség esélye, úgyhogy esetleg felvállalhatná azt is, hogy nem tette meg a 100%-ot, hogy elkerülje a nem kívánt terhességet.
Minden adott, hogy gyereketek legyen DE ő nem akar.
Ha megtartod valszeg egyedül maradsz, de van lakás, munka, család, és ha vágysz rá, tartsd meg! Sztem ha elveteted és vele maradsz, előbb utóbb vége lesz, mert megutálod!
Mikor szeretne gyereket? Szeretne egyáltalán? Mert az, hogy a baba születése után egy ideig nem élhetitek a megszokott életeteket, igaz lesz 3-8-15 év múlva is.
Amikor elmondtad neki hogy továbbra is lesz lehetőségetek kettesben lenni (mértékkel), mit reagál?
Épp nálunk 28 évesen 8 év együttlét és házasság után merült fel a baba téma. Férjem már meg volt veszve a babáért. Amikor megkérdeztem hogy nem akar még inkább utazgatni, stb? akkor azt mondta hogy hagyjam őt ilyenekkel, megyünk majd pár év múlva a gyerekkel.
30 évesen ha ő még "élni" akar nekem nagyon furi, nem a Te gondolkodásoddal van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!