Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miből lehet észrevenni, ha...

Miből lehet észrevenni, ha valakinek "leszáll" a hasa?

Figyelt kérdés
A 32 héten járok, és ma egy ismerősöm azt mondta, hogy eléggé lent van a hasam. Én nem érzem, mert sokszor légszomjal küszködöm, illetve túl nagy adagokat sem bírok megenni. Milyen más tünete lehet a pocak leszállásának? Néha vannak kisebb alhasi fájdalmaim, de más gondom nincs. Szerintetek van okom aggódni? Jövőhéten kell mennem orvoshoz.
2017. márc. 16. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Hat en csak ranezesre tudom megallapitani, "tunetekrol" nem tudok. De teny, hogyha leszall akkor altalaban (!) kozel van a szules. Feleslegesen ne aggodj, lehet, hogy te nem esel be az altalaban kategoriaba. Ha vannak panaszaid, akkor mindenkepp menj el a jovo het elott orvoshoz.
2017. márc. 16. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt tudom leírni nálam hogy volt. Hirtelen tudtam normálisan enni de állandóan pisilni jártam, még éjjel is többször felkeltem, pedig addig sose pisiltem éjjel. De láttam is, hogy mennyivel lentebb van a hasam.
2017. márc. 16. 18:41
 3/10 A kérdező kommentje:

Én nagyon sokat iszom, és az egész terhességem alatt rengeteget pisilek (éjszaka is 2-3 alkalommal), szóval ez nem mérvadó. Készítettem egy képet. Ti mit gondoltok?

[link]

2017. márc. 16. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs lent.

De rendesen csak előtte-utána képpel, vagy személyesen ismerve lehetne.

2017. márc. 16. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igy ranezesre szerintem sincs lent.

Ui: irigyellek, hogy csak 2-3x kelsz ejszaka pisilni, en 7x keltem atlagban :(:D

2017. márc. 16. 20:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,egy kicsit megnyugodtam. Aki mondta, ő sem látta az előtti állapotot, mert mióta terhes vagyok, most látott először. Remélem, hogy még legalább 6 hetet bent marad. Köszönöm szépen mégegyszer!
2017. márc. 16. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Áh, nincs lent egyáltalán.
2017. márc. 16. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mifelénk azt szokták mondani,akkor van lent,ha a tenyered befér a melled és a hasad közé.

Szerintem nincs lent!

2017. márc. 16. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs lennt.
2017. márc. 17. 15:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. 😃 Mindenkinek ment a zöld kéz.
2017. márc. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!