Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet észrevenni, ha...

Hogy lehet észrevenni, ha valakinek elhalt a magzata, ha nincs se görcs, se vérzés?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok
2008. jan. 18. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos veszi észre, mégpedig az ultrahangon, ha nem fejlődik tovább a baba. De miért? Úgy gondolod elhalt a baba? Semmi barnázás? Ha nincs semmi jele, akkor nem szabad pánikolnod, inkább menj orvoshoz, hogy minél ekőb megnyugodhass. Nem jó kételyek közt élni egy napot sem! Remélem nem lesz gond, minden jót kívánok!
2008. jan. 18. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs görcs és vérzés sem, akkor jel lehet az, hogy eltűnnek az addigi tünetek(hányás, mellfájás...) de ezek eltűnése nem biztos, hogy a baba elhalását jelenti!!

Mindegyikünkben felmerül ez, hisz a baba még nem mozog, honnan tudnánk, hogy jól van? De nem izgulj, főleg fölöslegesen ne, nem szabad erre gondolni.

Valóban, az orvos tudja csak uhon megállapítani, de próbálj meg nem erre gondolni!!!

2008. jan. 18. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj folyton erre, ha nincs görcs,se vérzés az nagyon jó,az orvoshoz sem mehetsz nap mint nap, próbálj megnyugodni.Amúgy én is az elején ugyanezt csináltam, mert itt olvastam, hogy minden második kérdezőnek elhalt szinte,és megijedtem.De amióta betöltöttem a 12-t , azóta színes a világ.Remélem Te nem fogsz még 3 hetet végigaggódni, mert az a babónak sem jó.Próbálj beszélgetni kismamákkal, és próbálj kicsit positivabb lenni, miért lenne bármi bal,egészséges, és minden rendben vele, ésmeglátod legközelebbi UH-on mekkorát nőtt.Nyugalom!!!
2008. jan. 18. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!