Inzulin rezisztenciával estem teherbe kezelés nélkül, nem lehet baja a babámnak?
Nekünk 6 év várakozás után sikerült egy ikerterhesség, de kezeletlen IR miatt el is mentek korán :( Sajnos lehet baj belőle rá egy évre derült ki kaptam gyógyszert és 3 hónap után sikerült a baba és most várjuk első kis csodánkat.
Egyet tehetsz, elkezdesz keményen IR diétát és elmész endokrinológushoz és ír fel gyógyszert. Természetesen azért ne fessük az ördögöt a falra még így is lehet minden probléma mentes :) főleg, ha nem túl magas az IR érték. Ez jó, hogy tudod van gondod így megtehetsz mindent, hogy ne legyen baj. De sajnos akkor is tudni kell, kezeletlen IR-rel teherbe esni, kockázatos, mert magas a vetélés kockázata.
Minden jót kívánok és szorítok, hogy ne legyen semmi gond :) Figyelj nagyon az étkezésre azzal már megelőzhető lehet a baj. Próbálj nem aggódni és bízzunk a legjobbakban :)
(Bocsánat, nem rémisztgetni akartalak, csak leírtam a tapasztalatom amivel azért jó tisztában lenni. Jobb félni mint megijedni :) )
Minden jót!
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!