Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29hetes terhes vagyok és pár...

29hetes terhes vagyok és pár hónapja szenvedek a hüvelygombával. Kezelés után ideig jó de aztán mindig visszatér. Volt valaki hasonló helyzetben? Lehet baja a picúrnak?

Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nem volt, de tesómnak igen. Amíg zárt a méhszáj elvileg nincs nagy gond, de mindenképpen kezelni kell mert nem jó ha gombás a hüvelyed! Én azt ajánlom (egyébként sajnos én is hajlamos vagyok rá :( ) h miután megcsináltad a kezelést, de közbe is elkezdheted, hanyagold a cukros ételeket, italokat, kerüld a kenyeret, van sok más jó szénhidrátforrás. Sokat igyál. Ezek segíthetnek! Ja és C vitamin is nagyon jó!
2016. aug. 9. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vok! A Lactofeel nevű hüvelykrém nagyon jó! Nézz utána! Megelőzésre nagyon hatásos!
2016. aug. 9. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
A párodat is kezelik? Ha nem, akkor lehet hogy ő fertőz vissza.
2016. aug. 9. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Valóban a párodat is kezelni kell, de sajnos az semmire nem garancia. Mi elvoltunk tiltva az együttléttől, mégis 2 hetente kezeltek gombával. Sok mindent kipróbáltam, de sajnos csak szülés után rendeződött a dolog. CNS kúp, Canesten, Pimafucin mikor melyiket írta fel a doki és vannak hüvelyflóra helyreállító készítmények, ha gondolod próbáld ki. Cukrot, élesztőt jó ha kerülöd.
2016. aug. 9. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp minimalizáld a szénhidrát bevitelt, ez nagyon sokat tud segíteni. Diétázz. A gombát a szénhidrátok táplálják.
2016. aug. 9. 14:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Pàrommal màr egy ideje hanyagoljuk az együttlétet szóval az kizàrt..Cukros termékeket szinte abszolút nem fogyasztok
2016. aug. 9. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!