Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lenne jó tesztelni?

Mikor lenne jó tesztelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mikor teszteljek, ha e hónap 12-én kelett volna megjönnie? Szeretnénk már babucit. :) Van valaki még itt,akinek már késik és szintén babát szeretne? Annak van már valami terhességi tünete?

2017. márc. 14. 13:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, mindjárt megjön érzés terhesen is van.
2017. márc. 14. 15:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy a "mindjárt megjön" érzés most a terhességet jelenti. :)
2017. márc. 14. 16:31
 13/20 anonim ***** válasza:
én nem értem hogy birod ki hogy még nem teszteltél. ha az lennél már kimutatná akár most azonnal is még a reggelt sem kellene megvárnod mivel már késik. ha meg nem vagy az akkor a csalódás igyis ugyis meglesz ha megjön a mensi. drukkolok,csinálj tesztet :)
2017. márc. 14. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:
3 nap késés után teszteltem először, ami nagyon halvány pozitív volt. A mindjárt megjön érzés kb 6.hétig tartott. Csütörtökön szerintem már mutatnia kell egy reggeli pisiből. Drukkolok! 😊 8+6 hkm
2017. márc. 14. 19:52
 15/20 A kérdező kommentje:

Tegnap este párom hozott egy One Step tesztett,10es erősségűt. Ma reggel megcsináltam, sajnos full negatív. De azért még bízok benne,hogy hátha csak később fogant. Ha nem jön meg a héten, akkor még csinálok hétfőn is egyet.

A menszinek amúgy semmi jele, nem vagyok hisztis se mint ahogy szoktam. Csak az enyhe alhasi szurka van, de azt hol érzem, hol nem.

2017. márc. 15. 08:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Drukkolok! Írj majd mindenképp! :)
2017. márc. 15. 09:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Mindenképp irok. Csak ez az alhasi szurka me lenne. Teljesen összezavar.
2017. márc. 15. 09:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Az alhasi szurka menzesz es terhesseg elott is teljesen normalis. Ha hagyod hogy "osszezavarjon" az nem jo, mert bebeszeled hogy tuti terhesseg es olyankor szokott az agy szepen kusza jeleket kuldeni a testnek, es ezzel akar 2 het menzesz kesest okozni.....

Nem szabad a "tunetekre" adni mert semmit nem jelentenek! Csakis a teszt. En amikor nagyon vartam a terhesseget, MINDEN honapban eszrevettem magamon valami uj jelet....aztan akkor lettem terhes amikor minden olyan volt, mint menzesz elott :)

Es igen, volt nekem masfel hetes mensi kesesem is pedig elotte sosem.

2017. márc. 15. 09:13
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak: pont arra irtam hogy összezavar,mert az alhasi szurka nekem mindig volt menszi előtt és most tudtam meg hogy ugyanugy van terhesség elején is. Amúgy semmi tünetet nem veszek észre magamon ami terhességre utalna. Nem feszül a cicim, nincs hányingerem...
2017. márc. 15. 09:19
 20/20 A kérdező kommentje:
Megjött. Majd legközelebb. :/
2017. márc. 15. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!