Mikor lenne jó tesztelni?
Tegnap este párom hozott egy One Step tesztett,10es erősségűt. Ma reggel megcsináltam, sajnos full negatív. De azért még bízok benne,hogy hátha csak később fogant. Ha nem jön meg a héten, akkor még csinálok hétfőn is egyet.
A menszinek amúgy semmi jele, nem vagyok hisztis se mint ahogy szoktam. Csak az enyhe alhasi szurka van, de azt hol érzem, hol nem.
Az alhasi szurka menzesz es terhesseg elott is teljesen normalis. Ha hagyod hogy "osszezavarjon" az nem jo, mert bebeszeled hogy tuti terhesseg es olyankor szokott az agy szepen kusza jeleket kuldeni a testnek, es ezzel akar 2 het menzesz kesest okozni.....
Nem szabad a "tunetekre" adni mert semmit nem jelentenek! Csakis a teszt. En amikor nagyon vartam a terhesseget, MINDEN honapban eszrevettem magamon valami uj jelet....aztan akkor lettem terhes amikor minden olyan volt, mint menzesz elott :)
Es igen, volt nekem masfel hetes mensi kesesem is pedig elotte sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!