Mikor lenne jó tesztelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mikor teszteljek, ha e hónap 12-én kelett volna megjönnie? Szeretnénk már babucit. :) Van valaki még itt,akinek már késik és szintén babát szeretne? Annak van már valami terhességi tünete?2017. márc. 14. 13:43
2/20 anonim válasza:
Én már teszteltem volna. :-) Legjobbakat!
4/20 anonim válasza:
Nyugodtan lehet, nekem nemvárt után lett közepes pozi.
5/20 anonim válasza:
4-es vagyok: nemvárt után 3 nappal
6/20 A kérdező kommentje:
Már én is tesztelnék,csak enyhe alhasi szurkát érzek. Mintha megakarna jönni. Ezért nem teszteltem még, na meg félek a negatív eredménytől. Reménykedek, hátha sikeres lenne ez a hónap :)
2017. márc. 14. 13:54
7/20 anonim válasza:
Terhesen is van hasszurka és mindjárt megjön érzés!! Mindenképp írj, kérlek!
8/20 A kérdező kommentje:
Még a hét vége fele beszerzek egy tesztet és mindenképp megírom az eredményt. :)
Csak szorítsatok, hogy ne jöjjön meg.
2017. márc. 14. 14:05
9/20 anonim válasza:
Elmaradas napja utan barmikor. 10-es teszt reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!