Költözés, felújítás az utolsó hónapokban?
(Nálunk azért alakult így mert nem tudtuk melyik házban fogunk lakni, abban amiben papámmal éltem (2 nappal a temetése után szültem), vagy a szomszédban ahol anyukám lakott, a párommal is csak akkor költöztünk össze mikor megszületett a baba.. Úgyhogy jó nagy katyvaszok voltak itt ötünk cuccaival..
#2)
Arra én is gondoltam, hogy már most elkzedek szelektálni, dobozolni, kidobálni a felesleges cuccokat. Pl. a téli ruhákat már valóban el lehet pakolni és a sok könyvet Lassan haladok szekrényről szekrényre. Biztosan lesz segítségem, csak nehézkes, mert apukámat frissen műtötték, így anya még nem tud mellőle elmozdulni, de remélem mire a beköltözős, takarítós, pakolós időszakhoz érünk már ez nem lesz akadály, mert szépen javul szerencsére. Anyósom messze lakik és még dogozik is, így ő nem hiszem, hogy sokat tudna segíteni, de ha egy-két hétvégére megkérem, akkor biztos eljönne...vagyis remélem! A férjem is nyugtat, hogy ne pánikoljak, de azért ez a visszalépés nagyon keresztbe húzta a számításainkat és idegesít, hogy még nincs semmi fix kilátásban. :/ Folyamatosan lesem a hirdetéseket, de már kivülről fújom, semmi új feltéve. Horrorisztikus áron akarják adni a legputrisabb házakat. Nem ijedünk meg a felújítástól, de azért nem akarom, hogy az egészet szét kelljen verni és legalább, ha reális áron adnák...
Köszönöm a válaszaitokat! Engem nagyon megnyugtat, hogy nem vagyok ezzel egyedül és ti hogyan oldjátok meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!