Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a terheléses...

Mi a véleményetek a terheléses cukor utáni eredményemről?

Figyelt kérdés
Az éhgyomri cukrom 3,3, majd a 120 perces 7,2. Mit gondoltok? Az éhgyomri nem alacsony? A terheléses nem magas egy kicsit? Illetve a vizeletemben volt aceton.Védőnő,háziorvos nem jelezte,hogy lenne bármilyen teendőm.
2017. márc. 11. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Ha az orvosod szerint jo, akkor idegen netezok ezt miert irnak felul??
2017. márc. 11. 11:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatokra vagyok kiváncsi,nem támadásokra. Mivel van olyan ismerősöm,akinél már a 7-es értéknél diétát javasoltak. Én úgy látom,hogy az értékhatár orvos/kórház függő. Nem kérdőjelezem meg az orvosomat,csak igen, parázok.
2017. márc. 11. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálunk 7,8-nál szoktak diétát javasolni. Szerintem rendben van az eredményed.
2017. márc. 11. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Egészséges vagy, mint a makkom.
2017. márc. 11. 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem árt odafigyelned 7,8-tól van terhességi cukorbetegség
2017. márc. 11. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 4,3 és 7,0 lett az eredményem, és a doki azt mondta, hogy teljesen rendben van.
2017. márc. 11. 14:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ez az aceton dolog zavart meg egy kicsit. De próbálok odafigyelni,hogy mit eszem.
2017. márc. 11. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Inkább igyál sokat. Én úgy tudom h ha keretet iszol, akkor lesz a erőn a szervezetedben. De inkább kérdezz rá a dokinal.

A cukor meg tökéletes és örüljön h nem kell diétát tartanod! Durva am mikor majd meghalsz egy narancsert vagy egy pohár tejért és nem ehetsz vagy ihatasz mert Jajj a ch mennyiseg. Én örülök h vége, de sajna a köv gyereknél egyből kapom a diétát kérdés és eredmény nélkül... hat ij.

2017. márc. 11. 17:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is 7,2 lett, a doki diétára akart fogni. Be kellett mennem a kórházba dietetikus tanácsadásra is (nem tudom jól írtam-e), ott meg azt mondták, hogy az ég világon semmi baj nincs vele. Egyébként vettem vércukormérőt, a diétát nem tartom be, azóta sincs semmi baja a cukromnak, 7 fölé sosem ment. Úgyhogy az az egy terhelés nem szentírás.
2017. márc. 11. 23:45
 10/10 anonim ***** válasza:

szerintem azért nem annyira jó, mert lehet, hogy benne van a 2. a határértékben, de közben meg nagy lett a különbség. tehát nem bontottál le elég cukrot abban a két órában. szerintem is alacsony a 3,3 kezdő értéknek.

egy ismételt mérést, vagy akár azt, hogy otthon ellenőrzöd (nem olyan drágák az otthoni vércukormérők) megérne a dolog.

2017. márc. 13. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!