Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti izzadás?

Terhesség alatti izzadás?

Figyelt kérdés
Alapból izzadósabb vagyok, de a terhesség óta már nem tudom mit csináljak. Teljesen máshogy izzadok. Akárhogy zuhanyzom, és fújom magam dezodorral, nagyon hamar azt érzem büdös vagyok. Valakinek valami tipp? Kinek milyen praktika vált be? 8 hkm

2017. márc. 8. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Exodor, Herbáriában lehet kapni.
2017. márc. 8. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Izzadhatsz jobban terhességtől is de az is simán lehet, hogy csak a szaglásod erősebb és emiatt érzed azt, hogy hamar lesz kellemetlen szag.

Én Rexona spray-t használok de az öltözet nagyon nem mindegy. 2x megnézem mit veszek fel. Jártam már úgy, hogy egy felsőt felvettem zuhanyzás után, fél óra múlva meg kellemetlen szag volt.. azt a felsőt azóta se vettem fel.

2017. márc. 8. 19:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, a szaglás is eszembe jutott (olyan vagyok, mint egy vadászkutya 😂)

Általában pamut felsőket hordok. Napközben nedves törlőkendővel próbálom magam frissíteni a munkahelyemen.

Nagyon köszönöm a tippet nektek! Ki fogom próbálni azt a deot. :)

2017. márc. 8. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Solutio antisudorica oldat!Vény nélküli,kb. 700ft!

Évek óta használom a hónaljamon!Ésteljesen száraz marad!Terhesség alatt is használható!

2017. márc. 8. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Az Exodor is egy oldat, bespriccelem vele a hónaljamat és eloszlatom, egész nap teljesen száraz maradok. Én korábban is izzadós voltam. Nem is tudtam olyan felsőt felvenni, ami színes, világos, mert foltos volt. Mióta ezt használom bármit felvehetek. Ez is olyan 700 Ft körül van és nagyon sokáig elég.
2017. márc. 9. 09:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a sok tippet. Én is alapból izzadós vagyok. Mindenkepp kipróbálom. :)
2017. márc. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!