Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességem legelején járok,...

Terhességem legelején járok, szinte egész nap émelygek, esténként nem sok kedvem van a szexhez. A párom még most "megértő" de meddig? Mi lesz ha máshol keres vigasztalódást? Őt is megértem de én sem tudok kibújni a bőrömből.

Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Terhes vagy,ez természetes:).Én majd megörülők úgy tombolnak bennem a hormonok:).Ha szeret,akkor megértő és vár,hisz te most nagy változáson mész keresztül:).Ezt próbáld vele is megértetni:)

Boldog babavárást!

33 hetes kismami

2008. okt. 11. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik férfi azért megy el máshová vígasztalódni, mert várandós kedvese a terhesség alatt nem kívánja az együttlétet az nem méltó arra hogy apa legyen, és páros lábbal kéne fenéken billenteni.

Azért ne aggódj, a legtöbb apajelölt megérti a helyzetet és nem kujtorog a szex után, azért meg hogy őt magad mellett tudhasd kár előltetni mert egy életre elmegy a kedved a hancúrtól ha muszájból csinálod.

Ehelyett a rossz gondolatok helyett, inkább szeretettel várjátok a kicsit, de ha úgy érzed, hogy neked ez gondot okoz akkor meg beszélgess erről őszintén a pároddal.

Egy kétgyermekes anyuka

2008. okt. 11. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy aggódsz emiatt. Szerintem minden kismama fejében ezek megfordulnak, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint te. Én pl. 24 hetes vagyok, és egyáltalán nem kívánom a szexet, viszont a párom meg még jobban, mint előtte. :)

Én úgy vagyok vele, hogy másképp is ki lehet elégíteni a másikat, nem csak a "hagyományos" módon. Nem szabad elfelejteni, hogy az ő vágyai megmaradtak. Próbálkozz máshogy kielégíteni őt.

Ha szeret, akkor nem fog félrelépni. Emiatt ne aggódj!

2008. okt. 11. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a máshogyhoz sincs kedve, ha hányingere van:-)...

De igen, nem vagy egyedül. Mi sokkal jobban kívántuk a szexet, mert én kívánósabb voltam, párom meg izgatta a pocim:-) De sajna 29. héttől el votlunk tiltva, tehát ott volt még vissza 11 hét, egy hetet ráhúztam, és utána a 6 hét ...(amiből igaz csak 4 lett..) de számolj utána...

És kibírta, mert szeret, és téged is szeretnek, és meg fogja érteni.

A rosszullétek általában elmúlnak a 12. hét körül, úgyhogy tartsatok ki, és ami még fontosabb: beszéljetek róla!!! Mondd el neki, hogy te is vágysz rá, hiányzik, de hányingerrel nehéz "szeretni". Meg fogja érteni, de beszéljetek róla, nem csak egyszer, rendszeresen. !

2008. okt. 11. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én ugyanígy vagyok, mint te, csak én a 36. hétben vagyok! A párom megérti, sőt! Muszáj neki! Persze vannak más módok is, de ahhoz sincs kedve az embernek. Én teljesen megértelek, nem tudsz mit csinálni! Türelmes legyél, és kényeztesd, ha úgy van! Nálunk a párom nagyon is igényli a sexet, de most annyira megértő, hogy addig beletörődött a dolgokba, amíg nem lehet! De szigorúan csak addig!! :) Ha meg emiatt félre megy, akkor tényleg nem érdemli meg, hogy apuka legyen!!

2008. okt. 12. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia én a terhességem első 3hónapjában szinte csak aludtam-a munkán kívül.Azután néha volt csak rá példa,hogy úgy igazán kívántam a szexet,de ez is csak kb a 30hét körül.a férjek dolga ilyenkor a megértés.az enyém például miután fölfogta mi van,nem is mert nagyon közeledni.Úgyhogy csak nyugi :-)
2008. okt. 12. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én is ugyanebben a cipőben járok, nem nagyon kívánom a szexet. Én is csak a terhességem elején vagyok és aggódom, mert mi elég sokszor voltunk együtt a párommal. (majdnem minden nap, volt hogy naponta többször is).
2008. okt. 13. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!