Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki ismeri a DorJan márka...

Nini24 kérdése:

Aki ismeri a DorJan márka Danny sport nevű babkocsiját leírná a tapasztalatait?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm!

21 heteske

2010. máj. 10. 13:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, még annyit, hogy mi októberben vettük ott, akkor volt annyi. Lehet, hogy még most is annyi, de nemtom. Ha messze laktok onnan, akkor lehet nem is érdemes elnéznetek oda.
2010. jún. 18. 20:24
 12/21 A kérdező kommentje:

Csepelen lakunk, tehát nem közel... Mi a Szentmihályi úton voltunk a Kati Bababoltban, és ott néztük ki 90000 ért. Nem tudod a nagyker pontos nevét?

Köszi nagyon!:)

2010. jún. 18. 20:44
 13/21 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a címük, megtaláltam, van a 15.kerbe is üzletük, most látom. Hamár úgyis a Szentmihályin vagytok. De megnéztem a babakocsik kategória alatt, és itt is már 89ezer, de van még egy csomó fajta hasonló, nézegesd meg ha gondolod. Jaj, én úgy szerettem nézegetni meg vásárolgatni a manónak. Sok sikert, ha valami kérdésed van írj nyugodtan.

2010. jún. 18. 20:53
 14/21 anonim ***** válasza:

[link]

Megint én, bocsi, ez a főoldal címe, az előző már a babakocsik kategória. :-)

2010. jún. 18. 20:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi, nézem is:)
2010. jún. 18. 20:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia Niki,Viki vagyok az első válaszoló:-)

Megszületett Júni 1-én a kislányom,a 41ik hét betöltése előtt egy nappal:-) 3840g és 51 cm lett,12 órát vajúdtam vele,de nagyon megérte:-)

A babakocsit imádjuk,és ki is használom rendesen:-)Valóban fordulékony és hely is van benne bőven a babának is,meg a csomagtartójában a cuccoknak is.

Az autós ülés részbe én tettem 2 összehajtogatott textil pelust,h kicsit alátámassza,és ne "gombócban" feküdjön benne:-)

Remélem Veletek is minden oké!

További szép babavárást!:-)

Viki

2010. jún. 19. 16:00
 17/21 A kérdező kommentje:

Szia Viki!

Nagyon gratulálok a kicsidhez, örülök, hogy minden rendben ment:) Mi is jól vagyunk, köszi, a 27. hetet tapossuk :) Egy kicsit nehezebben kapok mostanában levegőt, meg nehezebb az alvás, de egyébként elvagyok! :) Most fogjuk megrendelni a babakocsit, csak nem tudom eldönteni, milyen színe legyen!

ez:

[link]

vagy ez:

[link]

szerinted? a piros csajosabb, nem? Csajos kéne :)

sok puszi nektek!

2010. jún. 22. 11:48
 18/21 A kérdező kommentje:
Így nem jó a link:(
2010. jún. 22. 11:49
 19/21 A kérdező kommentje:

Na most:

[link]

[link]

2010. jún. 22. 11:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Szió!

Ne haragudj,nem is néztem,h írtál,rtitkán tudok jönni:-)

Gondolom,már megrendelted a kocsit,de sztem a kék is jó,mert nem olyan sötét "fiús kék".A piros csajos,viszont elég kötött szín,

:-)Ha esetleg akartok még babát és ő fiú lesz....:-P

További boldog babavárást és Te is írj majd,h mik a hírek Veletek!

Vicky

2010. júl. 11. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!