Aki ismeri a DorJan márka Danny sport nevű babkocsiját leírná a tapasztalatait?
Csepelen lakunk, tehát nem közel... Mi a Szentmihályi úton voltunk a Kati Bababoltban, és ott néztük ki 90000 ért. Nem tudod a nagyker pontos nevét?
Köszi nagyon!:)
Itt a címük, megtaláltam, van a 15.kerbe is üzletük, most látom. Hamár úgyis a Szentmihályin vagytok. De megnéztem a babakocsik kategória alatt, és itt is már 89ezer, de van még egy csomó fajta hasonló, nézegesd meg ha gondolod. Jaj, én úgy szerettem nézegetni meg vásárolgatni a manónak. Sok sikert, ha valami kérdésed van írj nyugodtan.
Szia Niki,Viki vagyok az első válaszoló:-)
Megszületett Júni 1-én a kislányom,a 41ik hét betöltése előtt egy nappal:-) 3840g és 51 cm lett,12 órát vajúdtam vele,de nagyon megérte:-)
A babakocsit imádjuk,és ki is használom rendesen:-)Valóban fordulékony és hely is van benne bőven a babának is,meg a csomagtartójában a cuccoknak is.
Az autós ülés részbe én tettem 2 összehajtogatott textil pelust,h kicsit alátámassza,és ne "gombócban" feküdjön benne:-)
Remélem Veletek is minden oké!
További szép babavárást!:-)
Viki
Szia Viki!
Nagyon gratulálok a kicsidhez, örülök, hogy minden rendben ment:) Mi is jól vagyunk, köszi, a 27. hetet tapossuk :) Egy kicsit nehezebben kapok mostanában levegőt, meg nehezebb az alvás, de egyébként elvagyok! :) Most fogjuk megrendelni a babakocsit, csak nem tudom eldönteni, milyen színe legyen!
ez:
vagy ez:
szerinted? a piros csajosabb, nem? Csajos kéne :)
sok puszi nektek!
Szió!
Ne haragudj,nem is néztem,h írtál,rtitkán tudok jönni:-)
Gondolom,már megrendelted a kocsit,de sztem a kék is jó,mert nem olyan sötét "fiús kék".A piros csajos,viszont elég kötött szín,
:-)Ha esetleg akartok még babát és ő fiú lesz....:-P
További boldog babavárást és Te is írj majd,h mik a hírek Veletek!
Vicky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!