Még mindig görcsölök normális ez?
Figyelt kérdés
5hét 2 napos vagyok mensi szerint és még mindig görcsölök , mintha meg akarna jönni. A derekam is fáj, és folyásom van (nem sárga nem büdös de nem kevés)
Az orvos 7hetesen fogad. Érdemes ügyeletre bemennem valami indokkal?
2017. márc. 6. 14:47
1/1 anonim válasza:
Amíg barnázás vagy vérzés nincs nem kell ügyelet. Illetve, ha sokkal erősebb görcsöd van mint mensikor akkor érdemes lehet elmenni.
Egyébként nekem még 10 hetesen is voltak mensis görcseim. Teljesen normális, főleg az elején.
Folyás is teljesen normális, 15 hétig nem bírtam megmaradni tisztasági nélkül... De a terhesség egész során normális a bővebb folyás. Amíg szaga színe nincs addig nem kell aggódni :)
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!