Normális, hogy mindig többet görcsölök, ha front van? 32hkm
Már a 20 hét körül elkezdtem görcsölni, néha keményedni, és jóslóim is vannak. Amikor front van, ezek erősebbek, és gyakoribbak. Veletek is ez van? Illetve a baba kevésbé aktív. Érzem, hogy mozog, de ritkábban. Azért a napi 10 mozgás mindig meg van. Ti is ilyen nehezen viselitek a frontokat? Félek, hogy koraszülés lesz, mert elvileg a hidegfront beindíthatja a szülést.
32hkm
Én is így voltam. 31 hetes korom körül kórházban is voltam mert 5-15 percenként görcsölt a hasam, azt hittem már szülök. Persze, front volt. Szerencsére 39+5 hetesen indult be a szülés. 36 hetes koromtól kb a 4. frontkor indult meg. 30-40 hetes korom között is volt vagy 6-8 front az biztos. (Utolsó augusztus-szeptember.) Mindegyiknél féltem 37 hetes korom előtt és én is 2 tasakkal ittam Magnosolvot olyankor. 36 hetes korom után nem ittam mégse csinált semmit az a pár front 39+5 hetes koromig. :)
Ó a fiam mozgására ilyenkor már nem volt hatással.. kb 30 hetes koromig elbújt olyankor, a végén már mindegy volt neki, hogy erős szél vagy 40 fok, nagyon aktív volt.
Mivel atlag hetente 1-2x van kisebb-nagyobb hidegfront,valoszinuleg az nem fogja beinditani,kulonben minden baba koraszulott lenne.
Az enyem a nagyobb frontoknal elbujik,kevesebbet mozog. De gorcsolni nem szoktam. Ne igyal ennyi magneziumot,ez mar tul sok. Probalkozz massal,pl nekem a vas segit a legtobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!