Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha almanapot kéne tartanom,...

Ha almanapot kéne tartanom, de nem szeretem az almát?

Figyelt kérdés
Melyik gyümivel helyettesíthető?
2010. máj. 10. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Körte. Szinte ugyanaz :)))
2010. máj. 10. 08:33
 2/7 A kérdező kommentje:
óóó, és ha azt se?
2010. máj. 10. 08:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Miért tartasz almanapot? Ilyenről még nem is hallottam. Szerintem az is jó ha nagyon akarsz tarts zöldség és gyümölcsnapot. Annyi, hogy a banánban és a szőlőben van a legtöbb kalória.

30 hetes km

2010. máj. 10. 08:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert az almának jó vízhajtó hatása van
2010. máj. 10. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor is tarts almanapot! Ez nem szeretem vagy nemszeretem kérdése!
2010. máj. 10. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Igyál sokat, aNNÁL NEM KELL JOBB VÍZHAJTÓ! tÉVES NÉZET, HOGY HA KEVESEBBET ISZOL, AKKOR KEVESEBB VIZET RAKTÁROZ A SZERVEZET... (bocsi a Caps Lock-ért)
2010. máj. 10. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Állítólag sótlan főtt krumpli+gyógyteák, ásványvíz egész nap. Ha ki akarsz rúgni a hámból, petrezselymet is tehetsz a krumplira :D Egy nap alatt nem okoz hiánybetegséget nektek.

Én kipróbáltam, nekem nem vált be :( De azért leírtam, nem vagyunk egyformák, biztos van benne valami, csak nálam nem jött be... Nagyon sokat kell enni belőle, úgy emlékszem, 1,5-2 kg-t, a végére már a szagától is rosszul voltam, pedig hát nincs sok szaga...

2010. máj. 10. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!