Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért éreznek egyes emberek...

Miért éreznek egyes emberek vágyat hogy terhes hasat fogdossanak?

Figyelt kérdés
Anyósom már teljesen kiborít, hirtelen minden előjel nélkül megfogja a hasamat, én meg reflexből hárítom (kézzel, vagy arrébb lépek, stb.). Tudja hogy utálom, látja rajtam, amikor bocsánatot kért, jeleztem hogy ezt nem szeretem. Aztán kicsit megsértődik, de megint kezdi pár nap múlva...
2017. márc. 3. 07:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem tapizták mert tudták h utálom. Bár nem is nagyon akarták. A 8-9 hónapban már akkora voltam mint egy zeppelin és rettentően feszült a bőröm hiába kenegettem sokat. Akkor már a ruha dörzsizése is fájt sokszor. Akkor volt h férjem keresztanyja kérdés nélkül rárepült én meg felüvöltöttem h neeeeee! Szegény utána eléggé szégyellte magát és jól megijedt de nem tehettem róla, rettentően fájt akkor már maga a létezés is nem h a duplakézzel rámtenyerelés...szerintem meg kéne kérdezni h szabad-e. Mindenkinek más az intim tere és ezt tiszteletben kéne tartani.
2017. márc. 3. 12:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, engem is zavar. Én se tapogatok senkit... Se a hasán, se máshol.

Megkérdezik, hogy megsimogathatom a hasadat?, de előbb érnek hozzám, mint elhangzik a kérdés. Pl. munkahelyen. Ennyi erővel én is odamehetnék másokhoz, hogy megsimogathatom a karodat/fejedet - de szerintem elég furán néznének rám...

2017. márc. 3. 15:38
 13/14 gabriell88 ***** válasza:
Mi falun lakunk, boltja van a férjem családjának. Az én hasamat a falusiak is fogdossák! Nem kellemes érzés...
2017. márc. 4. 12:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem is kiborít nyugi... Pláne anyósom ... U inkább nem irom le mert mar most megy az agyvizem...
2017. márc. 7. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!