Miért éreznek egyes emberek vágyat hogy terhes hasat
fogdossanak?
Szerintem anyóstól ez megengedhető, idegen emberektől nem. És akkor mi van, ha megfogja a hasad? Nem történik semmi baj. Gondolom nem egész nap taperolja.
2017. márc. 3. 08:05
2/14 A kérdező kommentje:
Egész egyszerűen nem szeretem a hirtelen mozdulatait, mintha direkt bosszantani akarna vele. Ennyi azért elvárható lenne hogy ha kérek valamit, akkor visszafogja magát.
Nem tudom, de undorító, és előre rettegek tőle. Ne fogdossa a hasamat senki, ne csöcsörésszen, ne turkáljon a lábam között... Ez intim dolog.
2017. márc. 3. 08:11
3 ha neked a csöcsfogdosás, meg a lábad köze egy kategória a hasaddal, akkor igazán nem tudom honnan jöhettél.
Kérdező! Mondd meg anyósnak, hogy szóljon előre, ha meg akarja fogni. Egyébként szerintem se fontos ez a hasfogdosás, de van aki erről másképpen gondolkodik, így akar kapcsolatba kerülni az unokával.
2017. márc. 3. 08:16
Onnan jöttem, ahol a másik intimszférájába nem mászunk bele, pláne engedély nélkül. Én sem fogdosom senkinek a terhes vagy épp csak bezabált hasát. Meg semmilyen testrészét.
Továbbmegyek, a már megszületett babáját sem fogdosom senkinek anélkül, hogy áldását adná rá az anyja vagy az apja.
2017. márc. 3. 08:45
Nekem is sokan megsimogatják a hasamat. Kicsit furcsállom, de nem zavar. Családtagok esetében (szülők, tesók, stb.) szerintem nem probléma, csak Kicsi iránti szeretetüket akarják kifejezni.
2017. márc. 3. 09:49
Engem zavart, mert az en testem. Ha epp rugott akkor mondtam anyunak hogy na most tedd ide a kezed epp rug, de amugy senki nem fogdosott csak ugy szerencsere.
Ha most ugy vagy vele hogy a hasfogdosassal anyos csak az unokajat akarja szeretgetni, majd jon az hogy a tomentelen csokoladeval is, meg stb...nem kell mindent engedni csak mert anyosrol van szo.
2017. márc. 3. 09:52
8/14 A kérdező kommentje:
Másik unokájánál jött a töménytelen csoki meg minden veszélyes vacak odaadása, például nem volt egy éves de már üvegdolgokat adtak a kezébe...
Gondolom nem bírod anyóst. Ha ennyire rossz érzés neked, akkor mondd meg neki, hogy ne fogja meg a hasad és kész.
2017. márc. 3. 10:23
Ugyan ez....meg se kérdezi, hogy megfoghatja-e...csak két kézzel rácuppan.....nem értem, miért nem várja meg, hogy én megkérdezzem, hogy szeretné-e érezni, ahogy mozog a pici, mert én érzem, akkor odatehetné a kezét.....de nem....hát nem is érezte egyszer sem, mivel olyankor pont nem mozgott....szörnyen utáltam.....most csináltatta meg a fogait...most akkor én is matassak a szájában?
2017. márc. 3. 11:53
Kapcsolódó kérdések: