Csupán kiváncsiságból, van köztünk kismama aki szolizik?
Figyelt kérdés
Én rosszul vagyok a fehér bőrömtől,de nem tudnék befeküdni szoliba,pedig olyan jol esne.Szolis kismamák nem féltek hogy baja esik a babának?2017. márc. 1. 13:25
11/14 A kérdező kommentje:
Olvastam ma,hogy lehet napozni,de kell napolaj és nem szabad sok időt a napon tölteni mert felhevül a test ami a magzatvízet is melegíti.A szoliról nagyon megoszlanak a vélemények,bőrgyógyászok,nőgyógyászok az egyik tiltja a másik mértékkel engedi.....pont mint a napozást.Szóval mint bármelyik másik témában itt is meg van az ellentábor,bármiről is legyen szó :)
2017. márc. 1. 15:49
12/14 anonim válasza:
A szolárium is, és a közvetlen napfény is felmelegíti a magzatvizet. Nem tudom elhinni, hogy képesek vagytok szembe állítani a szoli barna bőrszínt egy egészséges kisbabával! Bármiről lemondanék, hogy négy keserves év után teherbe essek végre! Egyesek meg kockázatnak...
13/14 anonim válasza:
Így van. Szerintem pár hónapra lehet mellőzni a barnaságot...
Pedig annak idején én is nagy szolimániás voltam, de aztán az első babánál ugye aba hagytam, aztán azóta sem voltam, ennek majdnem 8 éve. Valahogy nár nem tartom egyáltalán fontosnak a bőrszínt.
14/14 anonim válasza:
Nekem nagyon laza nögyogyászom van, azt mondta bármit lehet terhesen csinálni amit elötte is, de azért pár dologtol óvva intett: SZOLI, szauna, cigi, drog. Szerencsére egyikkel sem éltem elötte sem,igy ez nekem nem okozott gondot. De ha terhesség elött szolis lettem volna, a doki figyelmeztetése után biztosan felhagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!