5ot raktam fel eddig, elso ketto szepen kifolyt(omlott belolem masnap), de mostmar semmi. Egy kis sargas folyas van es ennyi, ami tegnap inkabb barnas volt! :(
Ez miert van? Ezert Abba hagyom ma, es megprobalom a Genia 92t, az orvosom meg azt javasolta a klion utan. Ha ez nem jon be nemtudom mit csinalok! :(
Nektek volt ilyen problema terhesseg alatt?
2017. febr. 28. 10:24
1/5 anonim válasza:
Szia! Én most használtam el egy 10-es adagot. Felhelyezés előtt benedvesítetted? Szerintem nem jó ötlet, hogy a felénél abbahagyod, mert így a fertőzés még nem múlt el és lehet, hogy agresszívabban fog visszatérni. A barnás folyás valószínű, hogy a hüvelyfal felmaródása miatt van. Szerintem mindenképpen egyeztess egy orvossal mielőtt abbahagyod. Nem hiába van a csomagolásban 10 db. 30hkm
2017. febr. 28. 16:13
2/5 anonim válasza:
Ne hagyd abba! Használd el mindet belőle, különben többet ártasz, mint használsz a szervezetednek!
2017. febr. 28. 22:43
3/5 A kérdező kommentje:
Oke koszi a valaszokat!
Hat igy kimaradt ket este sajnos, de ma folytatom!
1es: neked ajanlottak hogy hasznalj huvely ph vissza allitot? Ha igen melyiket?
Nekem mar masodjara jon vissza ez a fertozes terhesseg alatt, eloszor elhasznaltam mind a 10 kliont semmit sem ert. Aztan most megint ezt kell+ a vegen valami visszaallito! Remelem bevalik, nagyon elkeseredett vagyok mar! :(
2017. márc. 1. 07:48
4/5 anonim válasza:
1-es vagyok. Nekem is állandóan visszatér. Elég idegesítő, de ha kezelik akkor nem lesz baja a babának. Én már 2x használtam Kliont és 3x Canestent. Utána Lactofeel-t és Vitagyin C használtam, de szerintem meg használtak semmit. Most a Klion után Gynophilust használok és eddig jónak tűnik. Szerintem most elhasználom mind a 14 db-ot utána 2-3 naponta egyet a szülésig vagy ameddig zárt a méhszáj. Remélem így már nem jön vissza többet, mert már nagyon utálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!