Akiknek kellett Utrogestant kúpot használni: Reggel, ha beteszem, nem folyik ki nap közben?
Figyelt kérdés
Nem kell ágyban maradnom, mehetek dolgozni, szóval kérdés, hogy ha beteszem és talpon vagyok, akkor nem folyik ki a feloldódott kúp? Fel tud szívódni rendesen?
Ti hogy használjátok, vagy használtátok? -> beteszitek és lefekszetek kicsit, vagy mentek a dolgotokra?
Tisztasági betétet gondolom érdemes betenni azért.
Bármi tudnivaló, vagy "praktika" a használatához?
2016. nov. 25. 17:17
1/6 anonim válasza:
De, valamennyire folyik. Egy tisztasági betét bőven elég. Nem zavaró. Én 3x1-et használok.
Általában igyekszem vízszintbe tenni magam utána, de előfordult, hogy nem jön össze.
2/6 anonim válasza:
Én beteszem, fekszem egy fél órát, de csak azért, mert fáj utána a méhszájam és utána megyek a dolgomra. Tisztasági betét az kell, mert nagyon folyik.
3/6 anonim válasza:
Nekem lombik után 3×3-at kellett használni és felhelyezés után 1 óra fekvést javasoltak; pont azért, mert kifolyik és akkor nem szívódik fel az egész.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor reggel egy órával hamarabbra beállítok egy ébresztőt, hogy felhelyezzem, utána visszalszok. Tuti, ami tuti szívódjon fel rendesen :) Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 25. 17:51
5/6 anonim válasza:
A hatóanyag gyorsan felszívódik, a felesleg távozik. Fél órát azért feküdtem. 2x2 volt az adagom.
6/6 anonim válasza:
Első babával 3x1et használtam.Reggel feküdtem vele 10-20percet,délben nem tudtam feküdni vele,este lefekvés előtt tettem fel.
Harmadikkal 2x1et használtam,legtöbbször nem feküdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!