Mi lehet annak az oka, hogy a magzatot 5 hónapos korában fiúnak látja az orvos,7 hónapos korban lánynak,8 hónapos korban pedig ismét fiúnak?
Két lehetséges okot tudok elképzelni:
1. Valamelyik ujjacskáját látta a doki.
2. Két baba van.
3-as ezek nagy csacsisagok ;)
1. Ujjacska nem tevesztheto ossze meg veletlenul sem a csontok miatt
2. Azert 2 babat nem tudnak nem eszrevenni.......
Mikor szültem, a pihenőben volt egy asszony, aki a férjével lányneveken ötletelt.
Szülésig három orvos mondta biztosra hogy fiú.
Végül Bianka lett. :D
Véletlenül elküldtem.
100%ig biztosra csak a kromoszomavizsgálat mondja meg.
"azért két babát nem tudnak nem észrevenni"
1-2 éve történt,hogy az anyuka a szülőszobán szembesült hogy ikrei lesznek.. végig lányt mondtak neki,és amikor szült, először kijött a kisfiú-akkor ő csak azt tudta kiabálni hogy:dehát azt mondták hogy lááány,csak lány ruhát vettem nekii! aztán 1-2 perc múlva észrevették hogy valami nem stimmel-és jön még egy baba.. és akkor mondták neki:na itt van a kislány is! ekkora már sokkot kapott az anyuka. Nem volt az anyukának orvosa,és csak a kötelező U.h-on volt. persze ettől még figyelmetlen voltak akik vizsgálták.a kisfiú mindig "takarásban"lehetett-ezért mindig csak lány láttak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!