Ki hogy érzi/érezte magát a 20. hét környékén? Írnátok tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Én most vagyok eddig a legjobban. Már egyáltalán nincsennek rosszulletek, a hasam nem szurkál, mint korábban. Gyomorsavam ugyan van, de még a túlélhető kategória (refluxos vagyok sajnos). A hasam viszont eléggé látszik, pedig nem vagyok vékony testalkatú. Illetve már 5 kiló fel is jött, pedig nem eszek 2 helyett. Honnan tudjam, nem-e inkabb vizesedek?2017. febr. 26. 10:04
1/10 anonim válasza:
22 hetes leszek holnap második babámmal. Teljesen jól vagyok, jelenleg nincs semmi panaszom. 2 kg jött eddig fel. Első babámmal is panaszmentes időszak volt kb 30 hetes korig.
Nézd meg, hogy az ujjaddal benyomod a bokádon a bőrt, ha elveszed az ujjad és látszik utána az ujjbegyed helye, akkor az víz.
2/10 anonim válasza:
22 hetes vagyok, még mindig hányok, de néha már jobb pár napig, mint az első trimeszter volt. Eddig 6 kiló mínuszban vagyok a terhesség elejéhez képest, 56 kg vagyok most. A hasam csak nagyon minimálisan látszik, pulcsiban egyáltalán nem. A vizesedés állítólag egyértelműen látszik, ha valakinek van.
3/10 anonim válasza:
18 hetes vagyok, ikrekkel. Sosem voltam rosszul az első trimeszterben sem; most sem vagyok.
Eddig 5 kg-t híztam. A hasam már most nagy, 25- 30. hétre szoktak tippelni, akik nem tudják.
Nálam egyedül a hasfeszülés, szúrkálások, derek,- és csípőfájás az, ami megnehezíti a mindennapokat (főleg az alvást).
4/10 anonim válasza:
22. hét szintén, mostanában nagyon aluszékony vagyok és ez már nagyon zavaró. Nincs időm aludni ennyit, sok a dolog és ezért idegesít..
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2017. márc. 3. 09:21
6/10 anonim válasza:
21 hetes vagyok. Jelenleg 0,5 kg plusznál tartok. Mondjuk én nagyon sokat vizet iszok a terhesség alatt. Napi 3-4 liter. Egyébként jól érzem magam, de amikor a nagytesót biciklivel viszem az oviba, az már eléggé megterhelő.
7/10 anonim válasza:
19 hetes vagyok. Az első trimeszterben energikus voltam, jól éreztem magam, néha voltak hangulatingadozások, de alapvetően jól telt. Most viszont a második trimeszterben sokkal fáradékonyabb vagyok, rossz a közérzetem, nem kívánok szinte semmi ételt. Egész nap tudnék aludni. Hasam kicsit már látszik. Eddig 1,5 kg-ot híztam.
8/10 anonim válasza:
Jol lennek osszessegeben, de tegnap ota verzes miatt korhazban vagyok.. :(
18hkm
9/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom utolsó. Korábban is volt egyébként ilyen gondod? Ettől félek a legjobban, nehogy vérezni kezdjek vagy hasonló.... Egyébként fényévekkel jobban érzem magam, mint az első trimeszterben. Nem gondoltam volna. :) Még az aluszékonyságom is elmúlt.
2017. márc. 4. 09:06
10/10 anonim válasza:
Elozo ket terhessegemben nem volt ilyen gondom (verzes), ebben a terhessegben mar sokszor. :( 4,5,7,12 es most 18 hetesen is... nem tudjak miert. Egyebkent pedig jol lennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!