Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy olyan betegsége van a magzatotoknak, amivel ha megszülitek, akkor legkésőbb tinédzser korban meg fog halni? Elvetetnétek (mármint megszülnétek a 23. héten), vagy vállalnátok, kihordanátok és nevelnétek, amíg lehet?

Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 20:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
Miért van az, hogy azt is lepontozzátok, aki megtartaná, és azt is, aki nem? Engem érdekelne a SZERINTETEK "helyes" válasz, bár szeméy szerint az a véleményem, hogy itt nincs jó döntés, csak rossz meg rosszabb.
2017. febr. 16. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Meg kerdezetem, hogy mi ez a betegseg?
2017. febr. 16. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Ha tenyleg megallapitott lenne ez, akkor elvetetnem. Sot, akkor is elvetetnem, ha megallapitanak, h fogyatekos lesz. Nem ertek egyet azokkal, akik csak azt szajkozzak, h "de legalabb elne"...Mert megis milyen elete lenne egy ilyen embernek? Nem beszelve arrol, h a sajat csaladjanak sem jo ez. Nem tennem ki szenvedesnek sem a gyerekemt, sem a csaladom tobbi tagjat.
2017. febr. 16. 23:29
 14/16 anonim ***** válasza:
21%
Én nem vetetném el. Bíznék az orvostudományban. Meg eleve lelkiismereti okokból képtelen lennék elvezetni
2017. febr. 17. 00:56
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

Nem vetetném el! Nagyon nehéz döntés az ilyen, mi családunkat is érintette! Neki is ugyanolyan joga van az élethez, mint egy egészségesnek. Nyilván nehezebb lesz a sorsa, de abba is gondoljunk bele, hogy egy egészségesen született gyermeknek is bármikor lehet bármilyen hasonló problémája. Akkor sem "vetetnénk" el, hanem nevelnénk tovább még több odaadással, szeretettel, ragaszkodással!

Az pedig egy másik dolog, hogy nem mi vagyunk azok, akiknek döntenünk kell az életről és halálról!

Sok erőt, és dönts jól!

2017. febr. 18. 14:02
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
miért kell lepontozni mindenkit, aki megtartaná? a kérdés az, hogy én mit tennék! undorító, ami ezen az oldalon folyik...
2017. febr. 18. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!