33 hetesen nektek is kevesebbet mozog a babátok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 17:22
1/3 anonim válasza:
Szia! Én hétfőn leszek 34 hetes. Az én babám is kevesebbet mozog már. Inkább csak kinyomja mindenféle alkatrészét. :) Néha én is aggódok emiatt, de gondolom már kevesebb a helye odabenn. :)
2/3 anonim válasza:
Szia!
mi 32 hetesek vagyunk a Pocakkal, de ő is kevesebbet mozog, pedig egy hete még nagyon mozgékony volt. Ő is inkább már csak kinyomja magát itt-ott!
De ha huzamosabb ideig nem jelentkezik, akkor se ha lepihenek, akkor én felkeltem: picit megmozgatom a pocim, vagy ilyesmi és akkor jelentkezik, igy én is megnyugszom hogy minden oké!
3/3 anonim válasza:
én is a mozgatásos keltést szoktam alkalmazni :)
33 hetes vagyok, és már nem olyan aktív mint eddig, nem rúg olyan erőseket, és nem úgy mint eddig....
de hát már egyre kevesebb helye lesz, és nem tud lendületet venni a rúgáshoz, egyebekhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!