Ma Nektek is kevesebbet mozog a babátok?

Feküdj le /nekem olyankor nagyon aktív/, vagy piszkáld meg kicsit, figyeld, érezni fogod, megnyugszol. Ne idegeskedj!
Én nem vettem észre, hogy ma kevésbé lenne aktív, most is ugrál bennem, ahogy itt ülök :)))

Szia nekem hajnalba volt nagyon aktiv.Meg du egy kicsit meg most este hogy itt ülök néha "kellemetlen"persze élvezem amit csinál nem azért de néha boxol néha meg ugy odanyomja magát a hasamhoz hogy olyan fura érzés de jo .
ne aggodj én is sokat aggodok ha nem érzem kapok be egy kis csokit és táncraperdül a kisasszony probáld meg vagy a védőnőm mondta hanyatt fekvés kezeket a fejed fölé és tuti beindul...De ne aggodj ha érzed mozogni csak keveset akkor lusta ma...van ilyen napom nekem is...hol a széltől hol az esőtől hol a naptol stb...de ne aggodj
Üdv 27 heteske
Hány hetes vagy?

Szia utolso válaszolo vagyok hát akkor gyógyulj meg gyorsan és remélem érzed a babót mozogni rendesen.
:-) Biztos a betegség miatt nem mocorgott..
Üdv 28 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!