Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reptéren, ha látják, hogy...

Reptéren, ha látják, hogy terhes vagyok, akkor elkérik a kiskönyvet?

Figyelt kérdés
18 hkm
2017. febr. 15. 07:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azt olvastam, hogy 28 (24re emlékeztem tévesen :)) hetestől kérnek 6 napnál nem régebbi igazolást, de gondoltam, hogy nem szednek ki a sorból, hogy mutassam az orvosi papírt, hiszen felelősségteljes ember nyitott méhszájjal és orvosi engedély nélkül nem száll repülőre, így ez többnyire az én felelősségem.

18 hetes korom ellenére eléggé látszik kabátban és nélküle is, mert vékony vagyok. A kabát még jobban kiemeli, de egy olyan nő, aki szült már, az ránézésre is tudja, hogy max félidőnél járok.

Köszönöm még egyszer a válaszod! :)

2017. febr. 15. 08:38
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Rövid utakon amúgy is mindegy, szerintem nem veszik alapból túl komolyan. A Wizz fapados, útjainak többsége 2-3 órás, Európában röpködnek amúgy is, ahol tíz percenként van kb. elérhető reptér, ha van valami.

Az igazi tétje a dolognak a hosszú óceán feletti repüléseknél van, ahol már nem lehet tenni semmit, ha gáz van, bábáskodhat a stewardess. És pont ezeken a járatokon volt nagyon divatos "véletlenül" utazgatni mindenórásan, mert bulinak tartották ott szülni a felelősségteljes kismamák...

2017. febr. 15. 09:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezzük, hány hetes a terhesség. Ha már orvosi igazolás (fit to fly papír) is kell az utazáshoz, azt elkérjük. Ha annál fiatalabb a terhesség, akkor semmi.

Egy repteres (de nem Wizzaires)

2017. febr. 15. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sokat repültem, légitársaságtól függ náluk kell utánanézni.

De pl. nekem 23 hetesen alig látszott valami, ráadásul tél volt, a nagy pulcsi alatt senki nem mondta volna meg hogy terhes vagyok. Értelemszerűen senki nem kért semmit. 24-28. hét után az orvostól legyen nálad egy igazolás.

2017. febr. 15. 10:38
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

13, köszi neked is, pontosan így történt, ahogy írtad :)

2017. febr. 15. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!