Reptéren, ha látják, hogy terhes vagyok, akkor elkérik a kiskönyvet?
"Vagy magyarosan **arnak rá és átengednek mimden kérdés nélkül?"
Nem az ő felelősségük, hogy felismerik-e vagy sem, hogy egy nő terhes vagy épp csak kövér.
Gondolom, hogy saját magad jelzed, hogy terhes vagy, ennyi és ennyi idős, és itt a szakorvosi vélemény.
Ha te eltitkolod, azzal borítékolhatsz egy kellemes kis pert, ha pl. miattad lesz gikszer a gépen.
De gondolom, ez fel sem merül benned, hisz a felelősségtudatod sem engedi, hogy bármi baj legyen a terhességed alatt (főleg önhibádból)
A wizzair 28 hetig nem ker igazolast, nem 24-ig.
En 27 hetesen utaztam veluk, igazolas nelkul ketszer is. Egyik alkalommal nem is foglalkozott vele senki, hogy terhes vagyok. Masik alkalommal megkerdeztek, hogy hany hetes vagyok, mondtam hogy 27, de nem kertek el a terhesmappamat, hogy ezt leellenorizzek. (Kulfoldon elunk, itt nem kiskonyv van, hanem egy nagy A4-es mappa. En ezt vittem magammal, amugy is kell, mert ki tudja, hogy nem-e lesz szuksege az embernek ra az utazas/nyaralas alatt.)
6os, köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi! :)
Mindenképp viszem a kiskönyvet, már a táskámban van, csak azért aggódtam, mert a fogantatással kapcsolatos rész hiányosan van kitöltve, az utolsó menstruáció dátuma alapján 2 hónappal idősebb terhes lennék, így azt be sem írta a doki. Aggódtam, nehogy ebből baj legyen. A születési dátum benne van, az alapján kiszámolható, hogy nem egészen 18 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!