Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reptéren, ha látják, hogy...

Reptéren, ha látják, hogy terhes vagyok, akkor elkérik a kiskönyvet?

Figyelt kérdés
18 hkm
2017. febr. 15. 07:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Légitársaság-függő, hogy hány hetes korig engednek repülni. De ha kérnek igazolást, akkor sem a kiskönyvet kérik el, hanem olyan szakorvosi igazolást, amiben kifejezetten szerepel, hogy nincs kockázati tényező.
2017. febr. 15. 08:03
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
Én végigvittem egy terhesgondozást kiskönyv nélkül. Megkaptam, másnap elvesztettem. Teljesen felesleges, a számítógépes rendszerből mind az orvos, mind a védőnő vissza tud keresni bármit. Ráadásul az orvostól úgyis ambuláns lappal jössz ki.
2017. febr. 15. 08:16
 3/15 A kérdező kommentje:
Wizzair, ők 24. hétig nem kérnek igazolást. Csak azt honnan tudják, hogy nem vagyok még 24 hetes? Megnézik a kiskönyvet? Vagy magyarosan **arnak rá és átengednek mimden kérdés nélkül?
2017. febr. 15. 08:17
 4/15 A kérdező kommentje:
2, oké, csak ez nem kapcsolódik a kérdéshez... :)
2017. febr. 15. 08:18
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

"Vagy magyarosan **arnak rá és átengednek mimden kérdés nélkül?"

Nem az ő felelősségük, hogy felismerik-e vagy sem, hogy egy nő terhes vagy épp csak kövér.

Gondolom, hogy saját magad jelzed, hogy terhes vagy, ennyi és ennyi idős, és itt a szakorvosi vélemény.

Ha te eltitkolod, azzal borítékolhatsz egy kellemes kis pert, ha pl. miattad lesz gikszer a gépen.

De gondolom, ez fel sem merül benned, hisz a felelősségtudatod sem engedi, hogy bármi baj legyen a terhességed alatt (főleg önhibádból)

2017. febr. 15. 08:22
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

A wizzair 28 hetig nem ker igazolast, nem 24-ig.

En 27 hetesen utaztam veluk, igazolas nelkul ketszer is. Egyik alkalommal nem is foglalkozott vele senki, hogy terhes vagyok. Masik alkalommal megkerdeztek, hogy hany hetes vagyok, mondtam hogy 27, de nem kertek el a terhesmappamat, hogy ezt leellenorizzek. (Kulfoldon elunk, itt nem kiskonyv van, hanem egy nagy A4-es mappa. En ezt vittem magammal, amugy is kell, mert ki tudja, hogy nem-e lesz szuksege az embernek ra az utazas/nyaralas alatt.)

2017. febr. 15. 08:28
 7/15 A kérdező kommentje:
5, a rosszindulatban megnyilvánuló magas frusztrációdat vezesd le úgy, hogy tájékozódsz, mielőtt hozzászólsz egy olyan témához, amiről lila gőzöd sincs. Bár leírtam fentebb pont azt az információt, aminek hiányában hülyeségeket beszélsz.
2017. febr. 15. 08:28
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
Meg annyi, hogy masik terhessegemnel utaztam 30 hetesen, akkor vittem mar igazolast is. De egyaltalan nem kertek semmit, nem is kerdeztek a terhessegrol. Mondjuk nem is volt nagy hasam es teli idoszak volt, talan nem is vettek eszre, mert rajtam volt a kabat.
2017. febr. 15. 08:30
 9/15 A kérdező kommentje:

6os, köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi! :)

Mindenképp viszem a kiskönyvet, már a táskámban van, csak azért aggódtam, mert a fogantatással kapcsolatos rész hiányosan van kitöltve, az utolsó menstruáció dátuma alapján 2 hónappal idősebb terhes lennék, így azt be sem írta a doki. Aggódtam, nehogy ebből baj legyen. A születési dátum benne van, az alapján kiszámolható, hogy nem egészen 18 hetes vagyok.

2017. febr. 15. 08:32
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
Én utaztam velük terhesen, nem vittem semmit, mondjuk csak 18-19 hetes voltam, az ég világon senki nem foglalkozott vele.
2017. febr. 15. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!