Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » én új vagyok itt. Terhes...

én új vagyok itt. Terhes vagyok, de anyagi okok miatt nemtudom megtartani a babát. Tudom nem most kell már gondolkodni, hibáztam.23 éves vagyok. De nincs fizetve a tb-m november óta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 14:32
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

köszönöm, kedves vagy,hogy nem ítélsz el..a párom mégjobban megvan ijedve mint én.saját magát hibáztatja és nem mer elém állni,fél,hogy elhagyom ezek után...

Barátnőm elvisz a saját dokijához holnap délután.beszámolok majd mindenről..

kicsit jobban lettem, de még görcsölök..

2010. máj. 10. 19:50
 32/38 A kérdező kommentje:
lányok! ma reggel óta barnás folyásom van ha pisilek és két napja megy a hasam. görcsölök, hőhullámok vannak és alig bírok állni a lábamon.. mitől lehet ez?
2010. máj. 11. 12:44
 33/38 anonim ***** válasza:

A hasmenésnek lehet, hogy semmi köze a terhességedhez.

Menj el az ügyeletre, ha még eddig nem tetted! Jobb lenne, ha valaki el tudna kísérni. Az lehet, valami vírusos fertőzéstől, vagy mástól is. DE az is lehet, hogy a stressztől van már mindenféle tüneted.

Voltál a barátnőd nőgyógyászánál?

Majd írj, hogy mi lett veled!

2010. máj. 12. 06:45
 34/38 A kérdező kommentje:

Kedves érdeklődő!mikor már eldöntöttük a párommal, hogy megtartjuk a babát,éjszaka begörcsöltem és nagyon elkezdtem vérezni.A párom elvitt magándokihoz, ő mondta,hogy nem baba volt,hanem ciszta van.most várunk az eredményre,hogy műteni kell e vagy sem...na most félek igazán...

Rossz dokinál voltam eddig,nem vett észre semmit sem.. ez a magándoki pedig mondta, hogy régen ott van a ciszta...

Most várunk jelenleg...

2010. máj. 12. 11:31
 35/38 anonim ***** válasza:

Remélem, hamarosan jobban leszel. Tudom, nem vígasztal, de rengeteg nőnek van cisztája, meg más hasonló "női baja"

Az viszont kiderült, hogy a párodra számíthatsz. Ha nagyon el vagy kenődve, gondolj erre! Jobbulást!

2010. máj. 13. 15:18
 36/38 anonim ***** válasza:
Csak erdeklödni szeretnek,hogy minden rendben van e nalatok,es hogy megtartottad e a babat?Minden jot!
2010. máj. 19. 16:22
 37/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést,ez kedves...sajnos kiderült,hogy nem vártam babát,egy ciszta okozott álterhességi tüneteket:( pedig már eldöntöttük a párommal, hogy megtartjuk a babát,aztán egy éjszaka rosszul lettem és akkor derült ki,hogy mi volt a baj...jelenleg várunk az eredményekre,azóta a kórházat kell járni,még nemtudnak mondani semmit sem...amint lesz valami eredmény, leírom..

Az abortusszal kapcsolatban mennyire igazatok volt,soha nem bocsátottam volna meg magamnak,ha erre került volna a sor...

2010. máj. 20. 11:00
 38/38 A kérdező kommentje:
még annyi,hogy kiderült, hogy valaki fizeti a tb-m..most erre próbálok rájönni,hogy ki az...
2010. máj. 20. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!