én új vagyok itt. Terhes vagyok, de anyagi okok miatt nemtudom megtartani a babát. Tudom nem most kell már gondolkodni, hibáztam.23 éves vagyok. De nincs fizetve a tb-m november óta. Mit tegyek?
köszönöm, kedves vagy,hogy nem ítélsz el..a párom mégjobban megvan ijedve mint én.saját magát hibáztatja és nem mer elém állni,fél,hogy elhagyom ezek után...
Barátnőm elvisz a saját dokijához holnap délután.beszámolok majd mindenről..
kicsit jobban lettem, de még görcsölök..
A hasmenésnek lehet, hogy semmi köze a terhességedhez.
Menj el az ügyeletre, ha még eddig nem tetted! Jobb lenne, ha valaki el tudna kísérni. Az lehet, valami vírusos fertőzéstől, vagy mástól is. DE az is lehet, hogy a stressztől van már mindenféle tüneted.
Voltál a barátnőd nőgyógyászánál?
Majd írj, hogy mi lett veled!
Kedves érdeklődő!mikor már eldöntöttük a párommal, hogy megtartjuk a babát,éjszaka begörcsöltem és nagyon elkezdtem vérezni.A párom elvitt magándokihoz, ő mondta,hogy nem baba volt,hanem ciszta van.most várunk az eredményre,hogy műteni kell e vagy sem...na most félek igazán...
Rossz dokinál voltam eddig,nem vett észre semmit sem.. ez a magándoki pedig mondta, hogy régen ott van a ciszta...
Most várunk jelenleg...
Remélem, hamarosan jobban leszel. Tudom, nem vígasztal, de rengeteg nőnek van cisztája, meg más hasonló "női baja"
Az viszont kiderült, hogy a párodra számíthatsz. Ha nagyon el vagy kenődve, gondolj erre! Jobbulást!
Köszönöm az érdeklődést,ez kedves...sajnos kiderült,hogy nem vártam babát,egy ciszta okozott álterhességi tüneteket:( pedig már eldöntöttük a párommal, hogy megtartjuk a babát,aztán egy éjszaka rosszul lettem és akkor derült ki,hogy mi volt a baj...jelenleg várunk az eredményekre,azóta a kórházat kell járni,még nemtudnak mondani semmit sem...amint lesz valami eredmény, leírom..
Az abortusszal kapcsolatban mennyire igazatok volt,soha nem bocsátottam volna meg magamnak,ha erre került volna a sor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!