én új vagyok itt. Terhes vagyok, de anyagi okok miatt nemtudom megtartani a babát. Tudom nem most kell már gondolkodni, hibáztam.23 éves vagyok. De nincs fizetve a tb-m november óta. Mit tegyek?
A diákigazolványodra való jogosultságod lejárta utáni 45 napban még biztosított voltál. Ha júniusban végeztél, akkor december 15-ig voltál biztosított.
Beszélj a védőnővel, nehogy kifuss az időből, de a Tbd is kezdd el intézni. Ha a jövedelmi és vagyoni helyzeted indokolja, akkor az önkormányzat fizeti helytted a TBt. Ezt kérvényezni kell. 23 éves korod alatt nézik a szüleid jövedelmét és vagyoni helyzetét is, de 23 éves korod után "önálló család"-nak, jelen esetben egyedülállónak számítasz akkor is, ha a szüleiddel laksz (oda vagy állandóra bejelentkezve)
A védőnőt intézd még hétfőn, nehogy kifuss az időből. A heteket az utolsó menstruációtól számolják, és csak a 12. hétig csinálnak AB-t. A www.magyarorszag.hu-n keress rá a terhességmegszakításra, ott fenn van a törvény is ami szabályozza.
Hívd fel hétfőn a dokit ahogy a másikon írta, Ő majd segít.
Rendes ember.
Hat a joisten legyen veled a döntesednel!Sajnalnam ha elvetetned.Nekem is volt abortuszom amit soha nem fogok megbocsajtani magamnak.En is borzalmas helyzetben voltam,ezert tudom,hogy mit erzel.Sajnos nem tudok tanacsot adni,de ha kicsi esely is van ra,hogy megtartsd akkor tedd azt.
Minden jot kivanok neked.
SZEGYELJE A MAGYAR ALLAM MAGAT,HOGY ILYEN HELYZETBE TESZI A NÖKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17:01 vagyok. nálunk ugyanez volt csak külföldi munka nélkül.3 hónapja voltunk együtt, és az a 3 hónap is oyan volt, hol együtt ,hol külön, pláne mind2nek volt kapcsolat mellette,..... szóval nem volt egyszerű.de lesz ami lesz alapon bevállaltuk, mert én nem bírtam volna elvetetni, és áldom is az eget érte h nem tettem, mert egyszerűen el sem tudom mondani mennyire öszejöttünk az azóta férjemmel, és mind2 már alig várjuk h megszülessen a kisfiunk...
szóval én még mindíg azt mondom mint hasonló helyzetben levő lány (vagyis csak voltam), h próbáljátok meg!!!!!nem lehet feladni olyan könnyen, én csak pozitivumokat tudok mondani azóta h rendbehoztuk magunkat, és az életünket!!!
de mki más és más, szóval a ti döntésetek, és ez egész életedben ott lesz akárhogy döntetek!!!!!
kitartást! és sok sikert mindenhez!!!!!!!!!!!!
33h km (23éves lány)
ma délelőtt voltam védőnőnél, nagyon csúnyán lenéztek és elküldtek,hogy tartsam meg, ez a dolgom. aztán elmentem kórházba nőgyógyászhoz,meg sem vizsgált,és közölte, hogy nem ide tartozom, keressem meg ahová mennem kell. holnap barátnőmmel megyek az ő magán dokijához. de egész nap rosszul vagyok,folyton azt érzem, hogy elájulok, és nagyon görcsölök..egyáltalán nincs étvágyam tegnap óta...
Köszönöm, hogy érdeklődsz, kedves tőled..
Nagyon sajnállak. Szemetek voltak veled, ha rosszul voltál, el kellett volna, hogy lássanak. Sajnos ez van mindenhol.
Próbálj pihenni, hátha jobban leszel egy kicsit.
Szorítok érted, majd írd meg, mi van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!