én új vagyok itt. Terhes vagyok, de anyagi okok miatt nemtudom megtartani a babát. Tudom nem most kell már gondolkodni, hibáztam.23 éves vagyok. De nincs fizetve a tb-m november óta. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 14:32
11/38 A kérdező kommentje:
jézusom. most már nagyon pánikolok.nemtudom megtartani,képtelenség.ezt még most tudok menni még abortuszra? nagyon félek
2010. máj. 8. 15:15
12/38 A kérdező kommentje:
tudom, hogy isten ajándéka és bűnt követek el.de nincs más választásom.egyedül vagyok itt és muszály az abortusz,amit biztosan bánni fogok.de nagyon félek,hogy kicsúszok az időből.nehéz egyedül tb nélkül felkeresni egy dokit
2010. máj. 8. 15:22
13/38 anonim válasza:
Tudsz, 12 hétig veszik el. de minél előbb kezdd el, mert még el kell előtte menned 1-2 helyre.
14/38 anonim válasza:
Szia! első válaszoló vagyok, ha gondolod írd meg hányadik kerületben laksz hátha tudok segíteni, hogy melyik védőnőhöz mehetnél el, én mindenképpen elmennék, mert megtudná mondani, hogy hova fordulj ha esetleg ő nem tudna segíteni, tehát már ez is valami.
15/38 A kérdező kommentje:
én a 13 kerületben vagyok albiban a vígszínházhoz közel..csak olyan rossz,hogy egyedül vagyok és félek..és köszönöm hogy segíteni próbálsz.. meg mindenkinek aki írt eddig
2010. máj. 8. 16:32
16/38 anonim válasza:
Megint első válaszoló vagyok :) én is a 13. kerületben lakom :) adok 1 számot, 359-13-70 ezt hívd fel, mond meg, hogy azt szeretnéd megtudni, hogy körzet szerint kihez tartozol és akkor lehet adnak egy új telefonszámot, nekem sem volt könnyű elérnem a védőnőmet, szóval ehez majd kell egy kis türelem, nekem is úgy kellett kiderítenem mindent, remélem tudtam segíteni valamennyit.
17/38 anonim válasza:
apa????? amikor jó volt ott volt??? most meg?????
nekünk párommal is érdekes volt a kezdés, majdnem feladtuk, de mégsem, csupán 3hónaposak voltunk mikor összejött a pici, ez tavaj volt, azóta boldog házasságban élek, és nemsokára jön a pici.
apára nem számíthatsz? v az ő szüleire esetleg?????
én is 23 vagyok.
mióta nincs támogatottságod???ha ugyanúgy végeztünk, akkor 2008 dec 23 talán, azóta neked kéne befizetni a tb-t csekken, ezt nem tudom pontosan mennyi.
33h km
18/38 A kérdező kommentje:
első válaszolónak köszönöm szépen a telefonszámot, intézkedni fogok mihamarabb. és majd mondom a fejleményeket.
2010. máj. 8. 17:16
19/38 A kérdező kommentje:
apukának mondtam, hogy lehet,hogy terhes vagyok.nem tetszett neki, de azt mondta, hogy mindenhová elkísér.de most nem vállalhatunk egy babát be..3 hónapja vagyunk együtt.és most készültünk majd ki angliába dolgozni.azt mondtuk, hogy akkor lesz baba,ha már biztos anyagi háttérrel rendelkezünk,hogy mindene meglegyen. és ez sajnos nincs meg... a szülők nagyon régimódiak,dühösek lennének és szétszednének minket, ha megtudnák, hogy terhes vagyok. (apuka szülei ilyenek)
2010. máj. 8. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!