Még most sem örülök a terhességemnek, ez normális? 14. hétben vagyok
27 éves vagyok férjnél vagyok és a férjem nagyon örül, de n még mindig nem , nem hiszem el, nem tudom bele élni magam és amikor az emberek gratulálnak már mosolyogni sem tudok hozzá.
akkora bűntudatom van
szia !
Nagyon sajnálom, hogy így érzel !
Tervezett volt ez a terhesség ? Akartátok ?
Sajnos érdemben nem tudok neked tanácsot adni de rossz belegondolni abba, hogy mit érezhetsz !
Az hogy nem tudod beleélni magad, az még oké.
De miért nem örülsz neki, miért nem tudsz hozzá mosolyogni? Nem akartad?
Hàt nem nagyin terveztük azt mondta a dokim hogy hormon hozzàpotlas nelkül nem eshetek teherbe . Igy nem vèdekeztünk de èn nen akartam gyereket.
Most meg valami birzalmasan rosszul vagyok 2 honapja hanyok minden nap. Màr a lèpcsőn is alig birok feljönni. Ha rànèzek a wc re mar jön a hànyóinger. A gyomromat a görcs ugy huzza össze mintha el lennèk atkozva
Tudom,hogy le fogtok pontozni de ...
Szerintem,ha valaki ennyire nem akar gyeret,az foggal-körömmel védekezik,mindegy mit mond az orvos.
Másodszorra pedig,ha ennyire rosszul vagy még a terhesség gondolatától is,miért nem tettél ellene,mikor még lehetett volna.
És végül a hányásra is lehet találni megoldást és nem pedig hagyni hogy legyűrjön az utálat még ezzel is. Egy kicsit szedd össze magad,ha már vállaltad,hogy megszülöd,akkor próbáld meg beleélni magad egy kicsit,ezer módja van. Beszélgess a férjeddel, hiszen ő örül neki, gondolom vannak körülötted anyukák,kismamák,akik tudnák benned erősíteni az anyaság iránt a jó érzéseket. Ne úgy jöjjön a világra az a szegény picur,hogy az anyukája nem örült neki,nem várja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!