Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10hetesen nagyon fáj a derekam...

10hetesen nagyon fáj a derekam, csípőm és nagyon fel vagyok puffadva. Normális?

Figyelt kérdés

Pár napja kezdodott,ejjel arra keltem,hogy annyira fáj,hogy nem birtam aludni. Azóta is hol nagyon hol kicsit turhetobb.

Az egesz hasam alja feszul mintha nem pisiltam volna és annyira fel vagyok puffadva,hogy nem birom bekapcsolni a nadragokat pedig most fogytam 6kg-ot(terhessegi hanyas miatt)

2017. febr. 10. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem normális. Nyugodj meg!
2017. febr. 10. 16:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanígy voltam. Fogyás,közben, mint a lufi már az elejétől. Be sem tudtam húzni a hasam. A derék, csípőfájdalom lesz többször is, szélesedik a medence, alakul a tested a babának szükséges helyhez, illetve majd, hogy kiférjen. Boldog babavárást!
2017. febr. 10. 16:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat és a jókivánságot!
2017. febr. 10. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!