Mikor lett pozitív a tesztetek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 08:35
1/9 anonim válasza:
Szia!
A ciklus 34. napján már pozitív tesztem volt. :-)))
2/9 anonim válasza:
Szia! Menstruáció előtt 4 nappal.
3/9 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem ,mert nekem még a 7.héten sem mutatta ki egy teszt sem,az ultrahang viszont igen.létezik ilyen?
8h km
2010. máj. 8. 09:07
4/9 anonim válasza:
Ovu után 12 nappal, vagyis mensi előtt 1 nappal.
Van olyan, hogy nem mutatja ki a teszt, bár ez nagyon ritka, de vannak olyan szervezetek, amik nehezn tudják kiválasztani a hcg-t a pisibe. De az attól még a vérben ott van, nyugi. :) Meg a lényeg, hogy látszik UH-on! Már gondolom, szívhang is van!?
36 hetes km
5/9 A kérdező kommentje:
igen :)már van szívhang és 15mm a babó:)
2010. máj. 8. 09:38
6/9 anonim válasza:
Akkor szuper! Semmi ok az agggodalomra. A 15 mm tényleg 8 hetesnek felel meg.
Gratulálok!
3.
7/9 anonim válasza:
Én 10 hetes voltam amikor először csináltam tesztet, addig nem tudtam, hogy terhes vagyok :)
9/9 anonim válasza:
Gratula Neked!!
Én most várom a 3. babánkat!:) Tegnapra nem vártam,(30. ciklusnap) és + lett a teszt:)
:DDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!