Ha van egy pozitív tesztetek, egy héttel a nemvárt után, tesztelnétek még, vagy ez már tuti baba és várjam meg a 6. hetet, és akkor menjek dokihoz?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 08:47
1/12 anonim válasza:
Pénz és türelem kérdése... Én majdnem naponta teszteltem, hogy biztos még ma is terhes vagyok-e :-))
2/12 anonim válasza:
Szia,
Akkor még egy hét, ha addig sem jelentkezik a nemvárt, akkor doki:)
99,9% hogy az ott nagyon baba:)
Gratulálok
3/12 anonim válasza:
én már nem teszteltem az első pozitív tesztet elhittem, azóta 3 hónaposan szuszog a kiságyban:))
4/12 anonim válasza:
Szerintem még egyet csinálj,utána mehetsz a dokihoz!Gratulálok:)
5/12 anonim válasza:
Én még egy hétig teszteltem ugyan azzal a teszttel hogy erősödik-e a csík, és 1 hét alatt nagyon erős lett. :) Nagyon jó érzés volt látni hogy azonnal szineződik a 2. csík. De ha pozitív akkor tuti baba! Gratulálok!
6/12 A kérdező kommentje:
A nemvárt napján volt egy nagyon halvány csíkosom, azt nem vettem pozitívnak, hátha csak szellemcsík, és 5 napra rá lett erős pozitv. Menszi azóta sincs és a hőm is fent van.
2009. máj. 5. 09:00
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon vártuk már, mert 2 babát már elveszítetünk.
2009. máj. 5. 09:31
9/12 anonim válasza:
Én az elején 4 tesztet lőttem el, mikor mentem a dokimhoz, meg is mosolygott, hogy kettőnek nem hittem?!
10/12 anonim válasza:
Én nem várnék a dokival, mennék azonnal, mert ha volt 2 vetélésed, akkor adnak progeszteron-pótlást. Én kaptam, pedig "csak" 1 vetélésem volt. Neked mikor voltak és miért? Lehetett tudni?
NAgyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!